Z Katy Perryovej srší šťastie aj, keď ju fotia na pláži! S Bloomom je to vraj idylka

Ešte začiatkom minulého týždňa si na pár dní odletel na Havaj slávny šoubiznisový pár Katy Perry a Orlando Bloom. Rodičia niekoľkomesačnej dcérky Daisy vyzerali naozaj spokojne. A rovnako aj ich malý poklad.

10.03.2021 00:00
debata (3)
Herečka Katy Perry na zábere z pláže na Havaji,... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
595299070 Herečka Katy Perry na zábere z pláže na Havaji, kde strávila s rodinou prvé marcové dni.

Paparazzovia striehli a podarilo sa im, samozrejme, vyčíhať si známych partnerov priamo na pláži. Hoci si ich celebrity všimli, z nálady im to neubralo. Speváčku Katy Perry, ktorá porodila dievčatko v auguste minulého roka, zachytili s úsmevom a rukami nad hlavou. Dokonca to pôsobilo akoby s úsmevom fotografom mávala. Oblečené mala na sebe fialové jednodielne plavky a hrdo ukazovala svoju materskú figúru.

Herec Bloom, ktorého si aj dnes mnohí diváci stále pamätajú ako elfa Legolasa v sérii Pán prsteňov a Hobit, si plnil tatkovské povinnosti, ale stihol aj krátku rozcvičku a tréning priamo na pláži. V čiernych plavkových šortkách napínal svaly a zacvičil si v spoločnosti svojho dobrého kamaráta.

Herec Orlando Bloom s motýlikom trošku nakrivo...
Moderátorka Chelsea Handler sa prihovorila zo...
+11Herečka Phoebe Dynevor zo seriálu Bridgerton sa...

Podľa viacerých zdrojov z okolia páru prežívajú momentálne ako rodina naozaj skvelé chvíle. „Obaja si veľmi užívajú rodičovské povinnosti. Pre Katy je to stále nové, vzrušujúce. Orlando, ktorý už má syna, jej zase veľmi pomáha. Je to hotová idylka,“ komentoval nemenovaný zdroj.

Od zhotovenia záberov na havajskej pláži už uplynulo pár dní a šoubiznisová dvojica sa medzitým vrátila domov do Los Angeles. Orlanda Blooma totiž čakala pracovná povinnosť, keď sa ako jeden z hostí prihlásil online do nedeľňajšieho udeľovania cien Critics' Choice Awards z Los Angeles. Ako mnoho jeho ďalších kolegov nechal aj on nahliadnuť divákov do vlastného súkromia, konkrétne pracovne s knižnicou, kde vraj trávil aj počas karantény veľa času.

S Perryovou si spoločne aj zavtipkovali, keď sa oblečený v smokingu postavil do pracovne a ona jeho outfit okomentovala slovami: „Trošku si to prehnal, takto chceš ísť na pláž?“ Video zverejnili na hercovom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom)

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #rodina #Havaj #šťastie #Orlando Bloom #smoking

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...