Z rozkošnej dcérky Paula Walkera je už 20-nička! Predvádza na móle v Paríži

Dcéra herca Paula Walkera, hviezdy sérií Rýchlo a zbesilo, ktorý tragicky zomrel v roku 2013, už dávno nie je malým dievčatkom, ktoré sa usmievalo v náručí svojho slávneho otca do objektívu.

10.03.2021 12:30
Meadow Walker Foto:
Meadow Walker s otcom, Paulom Walkerom, na archívnej snímke.
debata (1)

Meadow Walker má sladkých 22 rokov a jej krása nezostala bez povšimnutia. Aktuálne zažiarila na móle, počas uplynulého víkendu otvárala práve Meadow Walker prehliadku Givenchy v Paríži.

Pekná čiernovláska pracuje pod krídlami agentúry „DNA models“ a na móle šou sa striedala so slávnymi modelkami ako Bella Hadid či Jourdan Dunn. Svoju modelingovú kariéru odštartovala v roku 2017 a na Instagrame pravidelne zdieľa zábery, na ktorých predvádza svoju štíhlu postavičku a fotogenickú tvár, sleduje ju už 2,5 milióna fanúšikov. Tých z času na čas poteší aj spomienkovými fotografiami s jej zosnulým otcom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker)

Po hercovej smrti v roku 2013 sa z času na čas jeho dcéra dostala do pozornosti práve vďaka spomienkam na otca. V dobe jeho smrti mala Meadow 15 rokov a so svojím otcom mala výborný vzťah. Herca na Instagrame opisovala vždy ako veľmi starostlivého a zároveň štedrého človeka, ktorý sa staral nielen o ľudí okolo seba ale aj o zvieratá a prírodu. Žil s veľkou vášňou a rovnako vášnivo rozdával radosť okolo seba, písala o ňom. Po otcovi zdedila pekná tmavovláska aj lásku k prírode a tak po jeho smrti založila nadáciu na ochranu prírody „Paul Walker Foundation“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker)

Zosnulý americký herec Paul Walker odkázal celý majetok v hodnote 25 miliónov dolárov práve dcére Meadow, ktorá je jeho jediným potomkom. Herec zomrel vo veku 40 rokov 30. novembra 2013 pri autonehode v kalifornskej Santa Clarite.

Paul Walker na móle v roku 2013 v Sao Paulo po... Foto: SITA/AP, Andre Penner
Paul Walker Paul Walker na móle v roku 2013 v Sao Paulo po boku modeliek Erin Heathertonovej a Izabel Goulartovej pre značku Colcci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paul Walker #Meadow Walker

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...