Vitaj v tomto svete, Arthur! Zatiaľ si veľa nezmeškal, víta syna známa kráska

Bez pozornosti médií a verejnosti prebehlo druhé tehotenstvo brazílskej herečky Moreny Baccarinovej, ktorú diváci poznajú najmä z filmov o Deadpoolovi. S manželom Benom McKenziem sa stali rodičmi syna.

11.03.2021 12:00
debata
Morena Baccarin a jej manžel Ben McKenzie... Foto: SITA/AP, Amy Sussman
Morena Baccarin a jej manžel Ben McKenzie prišli na vyhlásenie cien spoločne. Morena Baccarin a jej manžel Ben McKenzie prišli na vyhlásenie cien spoločne.

„2021 nie je až taká zlá. Vitaj v tomto svete, Arthur. A ver nám, zatiaľ si tak veľa nezmeškal,“ napísala herečka na svojom konte na Twitteri k fotografii bábätka, ktoré prišlo na svet začiatkom týždňa. Šťastnú novinu zdieľal následne aj jej partner Ben, s ktorým sa zoznámili počas nakrúcania seriálu Gotham.

Práve tam preskočila iskra a dvojica spolu začala randiť. Príťažlivá rodáčka z Ria de Janeira, ktorá už roky žije a pôsobí v USA, bola v tom čase ešte vydatá za Austina Chicka. Dvojica sa však rozvádzala. Z manželstva s ním má syna Juliusa, pričom McKenziovi už stihla porodiť dcérku Frances.

Trojnásobná mama, ktorá tento rok oslávi 42. narodeniny, si momentálne dala pauzu od nakrúcania a pracovných povinností. Napriek tomu má v zozname dva filmy, ktoré by mali postprodukčne dokončiť práve tento rok. Aj pre obmedzenia súvisiace s pandémiou je však pravdepodobné, že diváci sa premiéry tak skoro nedočkajú.

Bena McKenzieho poznajú dobre aj slovenskí diváci, najmä tí, ktorí s obľubou sledovali seriál O.C. Kalifornia. Štyridsaťdvaročný rodák z Austinu v Texase v ňom vytvoril jednu z hlavných postáv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Twitter #syn #Morena Baccarin #Ben McKenzie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...