Dcéra slávneho speváka ukradla otcovi adresár a.... hádajte, komu zavolala!

Herečka Eve Hewson je momentálne jednou z hviezd nového seriálu na platforme Netflix. Kto sa príliš nevyzná v celebritných kruhoch, možno bude pre neho prekvapením, kto sú jej rodičia.

17.03.2021 11:00
2020 Sundance Film Festival - "Tesla" Portrait... Foto: ,
Herečka Eve Hewson na archívnom zábere z roku 2020.
debata (1)

Dvadsaťdeväťročná brunetka je druhou dcérou slávneho speváka Bona Voxa z formácie U2 a jeho manželky Ali Hewsonovej. Už od tínedžerského veku sa však snažila o vlastné úspechy a kariéru a to sa jej pred kamerami aj podarilo. Hewsonovú si mnohí diváci pamätajú ešte zo seriálu Knick z produkcie HBO, kde zaujala ako odvážna zdravotná sestra v počiatkoch modernej lekárskej vedy. Teraz sa predstavuje v o niečo temnejšej podobe – ako podvedená manželka v seriáli Behind her eyes.

V súvislosti s novým projektom poskytla aj niekoľko rozhovorov, pričom v jednom z nich prišli na pretras aj jej slávne korene. Hewson sa priznala, že kedysi zneužila fakt, že jej otcom je známy hudobník. Vystrelila si zo speváka Justina Timberlakea.

Herečka Eve Hewson na archívnom zábere z roku... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Eve Hewson na archívnom zábere z roku 2020. Herečka Eve Hewson na archívnom zábere z roku 2020.

„Keď som bola mladšia, ukradla som otcov adresár. Snažili sme sa vystreliť si z viacerých známych ľudí, ale jediný, kto nám zdvihol, bol Justin Timberlake,“ citoval Hewsonovú magazín People. „Tak sme mu dávali faktografické otázky z jednej súťaže, ktoré boli napísané na obale s cereáliami,“ pokračovala s úsmevom Hewson, pre ktorú to bol údajne jeden z najlepších momentov jej života. Timberlake im totiž nezložil a neustále sa snažil odpovedať správne. „Musí byť veľmi súťaživý typ,“ podotkla s humorom herečka.

Prezradila tiež, že napriek tomu, že sa už dávno osamostatnila, počas lockdownu a pandémie sa znovu „spojila“ s rodinou. Celá família totiž strávila spoločné dni v karanténe. „Do New Yorku som odlietala, keď moji dvaja bratia boli ešte tínedžeri, takže bolo skvelé zažiť s nimi akési súrodenecké znovuspojenie,“ vysvetlila Eve Hewson, ktorá má mladších bratov Elijaha (21) a Johna (19) a o dva roky staršiu sestru Jordan (31).

Dodala tiež, že všetci štyria súrodenci trávili lockdown so svojimi rodičmi. „Každý deň raňajky, obed, večera, pri jednom stole. Bolo to skvelé,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Justin Timberlake #slávne dcéry #Eve Hewson

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...