Toto je žena, pre ktorú Mentalista opustil manželku? Na pláži šantia ako pubertiaci

Prekvapivou správou zaskočil v januári verejnosť herec Simon Baker. Po dlhoročnom manželstve sa totiž rozhodol dať zbohom svojej zákonitej polovičke. Sám dlho nezostal.

13.03.2021 00:00
debata (1)
zväčšiť Herec Simon Baker a dizajnérka Laura May Gibbs... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
596555925 Herec Simon Baker a dizajnérka Laura May Gibbs na záberoch z austrálskeho Byron Bay.

Obľúbený herec, ktorého slovenskí diváci poznajú najmä zo seriálového hitu Mentalista, si užíval posledné dni v spoločnosti príťažlivej novej partnerky Laury. Usmiata plavovláska, s ktorou paparazzovia zachytili 51-ročného Bakera vo vlnách v austrálskom Byron Bay, je módna dizajnérka športových odevov a funkčných plaviek.

Dvojica sa nevedela od seba odtrhnúť. Herec zvieral krásku pevne v náručí a hádzal sa s ňou do vĺn, v inom momente jej zase pomáhal postaviť sa, keď ju zrazila silnejšia vlna. Smiech, radosť, zjavné iskrenie a vášeň – to všetko sa dalo vyčítať zo záberov, s ktorými vyrukovali austrálski reportéri pred pár dňami. Spoločnosť dvojici robil aj Bakerov štvornohý miláčik, ktorý na párik čakal na pobreží.

zväčšiť Spokojný austrálsky manželský pár -  Simon... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Simon Baker a Rebecca Rigg Spokojný austrálsky manželský pár - Simon Baker a Rebecca Rigg.

Kde sa hrdina obľúbeného seriálu spoznal s 36-ročnou Laurou May Gibbsovou, nie je známe. Je však pravdepodobné, že to bola práve ona, kto sa čiastočne postaral o koniec manželstva Simona Bakera a jeho polovičky Rebeccy Riggovej. po bezmála tridsiatich rokoch Bakerovho manželstva s jeho manželkou Rebeccou priniesol nový vietor.

Odchod od manželky ohlásil Baker po bezmála tridsiatich rokoch vzťahu a viac ako dvadsiatich rokoch manželstva. Dvojica si povedala áno v roku 1998 a spoločne vychovali tri deti, ktoré sú dnes už všetky dospelé.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #manželka #paparazzi #partnerka #Simon Baker

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...