Samotárka Angelina Jolie si našla kamarátku! Prekvapivé, s ktorou herečkou si vyšla von

Dve slávne hollywoodske hviezdy spojili ich deti, obe sú niekoľkonásobné mamy.

16.03.2021 00:00
Herečka Angelina Jolie v kreácii Elie Saab... Foto: ,
Herečka Angelina Jolie.
debata

O Angeline Jolie (45) sa vie, že je samotárka. Ak sa aj objaví na paparazzi záberoch, potom je zvyčajne v spoločnosti svojich detí. Navyše, od rozchodu s Bradom Pittom sa objavuje aj na červených kobercoch rôznych podujatí skôr výnimočne.

Ženská spoločnosť či kamarátka však zrejme chýbala aj slávnej oscarovej hviezde. Ako dokazujú aktuálne zábery, slávnu kamarátku si našla už aj Jolie. Pred pár dňami si vyšla na večeru s hviezdou Ellen Pompeo (51). O pár rokov staršia seriálová lekárka Meredith Grey je podobne ako Jolie niekoľkonásobná mama. S manželom, Chrisom Iverym, majú tri ratolesti. Jolie, ako 6-násobná mama, tak má s kolegyňou už čo-to spoločné. Ale to nie je všetko. Jolie a jej charitatívne pôsobenie na poli ochrany ľudských práv a práv detí sa zhoduje aj so zanietením Ellen Pompeo.

Angelina Jolie a Ellen Pompeo v talianskej... Foto: Profimedia
jolie Angelina Jolie a Ellen Pompeo v talianskej reštaurácii v Beverly Hills.

Objektívy ich spoločne zachytili už pár razy v Beverly Hills. Stalo sa tak aj nedávno, kedy obe herečky sedeli v známej talianskej reštaurácii „E Baldi“ vo vychytenej štvrti Los Angeles a dobre sa bavili. Ako píše magazín People, obe ženy sa mali spriateliť vďaka svojich dcéram. 11-ročná dcéra Ellen Pompeo, Stella, sa totiž spriatelila s 12-ročnou Vivienne, dcérou Jolie a Pitta. Obe dievčatá boli spolu s ich mamami na spomínanom posedení v talianskej reštaurácii.

Ellen Pompeo. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Ellen Pompeo Ellen Pompeo.

Jolie si tak po náročnom období vychutnáva „obyčajné“ radosti života. Od ohlásenia jej rozchodu s Bradom Pittom v roku 2016 si toho obaja dosť preskákali a ich cestu sledoval celý svet. Ich vzťahy sa výrazne narušili potom, keď sa po ohlásení rozchodu nevedeli dohodnúť na starostlivosti o ich šesť detí – Maddoxa, Paxa, Zaharu Shiloh a dvojčatá Knox a Vivienne. V tejto dobe majú byť vzťahy medzi dvojicou urovnané.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Ellen Pompeo

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...