Prichytená! Krásna Ambrosio po boku nového chlapa, randí s kolegom z brandže

Správy o tom, že je single sa šírili ako rýchlosťou blesku, no krásna Alessandra Ambrosio sa k nim nevyjadrovala. Teraz už ani nemusí. Jej bývalého vystriedal po boku nový chlap. Mimochodom, kolega z brandže.

17.03.2021 00:00
debata
Topmodelka Alessandra Ambrosio a jej nový... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
597840227 Topmodelka Alessandra Ambrosio a jej nový partner Richard Lee na zábere z Los Angeles.

Brazílsku rodáčku, ktorá o pár týždňov oslávi okrúhlu štyridsiatku, zachytili objektívy paparazzov v spoločnosti Richarda Leeho. Hoci na fotografiách sa dvojica chránila rúškami na tvári, totožnosť fešáka po boku modelky určili novinári veľmi rýchlo. Lee sa venuje modelingu a hoci sa nemôže pýšiť takými úspechmi ako niekdajšia tvár Victoria's Secret, jeho kariéra je v modelingovej brandži pomerne slušná.

O bližšom vzťahu dvojice presvedčili momentky, na ktorých sa Ambrosio nežne drží svojho kolegu. Počas návštevy jednej z budov v Los Angeles sa takmer celý čas držali a ruky od seba odtiahli až v momente, keď si uvedomili, že ich sledujú paparazzovia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Lee (@_bigasia)

Lee, ktorý sa v minulosti objavil napríklad aj na titulnej strane športovo-lifestylového magazínu Men's Health, pracuje predovšetkým pre športové značky, ale často ho tiež fotografujú v modeloch pánskej biznis konfekcie. Kde sa s Ambrosio spoznali, však jasné nie je.

Dlhonohá hnedovláska ešte donedávna tvorila pár s Nicolom Oddim, dizajnérom a tiež príležitostným modelom. Predtým bola dlhoročnou partnerkou producenta Jamieho Mazura. S ním má Alessandra Ambrosio aj obe svoje deti, dcérku Anju a syna Noaha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #modelka #Alessandra Ambrosio

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...