Vyrieši tehotenstvo Gouldingovej jej dlhotrvajúce problémy s matkou? Svitá na lepšie časy

O vzťahu speváčky Ellie Gouldingovej a jej mamy sa toho v minulosti popísalo už veľa.

20.03.2021 10:30
Britská speváčka Ellie Goulding. Foto: ,
Britská speváčka Ellie Goulding.
debata (1)

Ich vzťahy boli dlhodobo naštrbené a pretrvávajúce problémy sa britská hviezda snažila riešiť aj s pomocou psychológa a terapeuta.

No zdá sa, že aj v tomto vzťahu príde k istému uvoľneniu. Môže za to tehotenstvo Gouldingovej, ktoré sa „prevalilo“ len koncom februára. Ellie novinku prezradila magazínu Vogue, tehotenstvo sa jej darilo pred médiami utajiť osem mesiacov.

Práve novinka má podľa Daily Mail pozitívny dopad na vzťah Ellie s jej matkou Tracy. Tá v rozhovore pre Daily Mail povedala: „Už sa neviem dočkať svojho vnúčaťa.“ V nedávnom rozhovore pre Independent sama Goulding uviedla, že matku nevidela od svojej svadby. Tracy aktuálne pripustila, že v kontexte nových udalostí sa zdajú byť ich problémy nepodstatné.

Tridsaťštyriročná britská hviezda a jej manžel Casper sa už čochvíľa dočkajú potomka. Ako prezradila speváčka pre Vogue, dlho tejto správe nevedeli s manželom uveriť. "Bolo to šialené, pretože išlo o naše prvé výročie svadby. Vlastne toto nebolo vôbec naplánované. Myšlienka, že otehotniem, sa mi nezdala byť reálna. Tehotenstvo vo mne umocňuje pocit, že som človekom. Mám krivky, ktoré som nikdy predtým nemala. Užívam si to. Môj manžel si to užíva.“

Anglická speváčka Ellie Goulding sa v septembri 2019 vydala za obchodníka s umením Caspara Joplinga. Svadba sa konala v Katedrále a metropolitnom kostole Svätého Petra v Yorku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ellie Goulding

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...