Stačila chvíľka a... Dalibor Janda oslávil narodeniny a opísal moment, ktorý ho stále prenasleduje

Známy český spevák v nedeľu oslávil 68. narodeniny. Ako sa cíti po prekonaných zdravotných problémoch?

22.03.2021 09:00
Dalibor janda Foto:
Spevák Dalibor Janda.
debata

Dalibor Janda má za sebou náročné obdobie. V januári náhle skončil v nemocnici Kráľovské Vinohrady, kam ho dostali problémy so srdcom. Janda podstúpil dve operácie a jeho stav sa zlepšil. V nedeľu, v deň jeho narodenín, čo-to o svojich aktuálnych pocitoch aj zdraví prezradil pre české Rádio Impuls.

„Môj stav už je dobrý, rovnako, ako výsledky. Ešte si to ale musím zrovnať v hlave, pretože, keď si človek uvedomí, že stačila chvíľka a bol som niekde na druhom brehu, tak sa mi to neustále premieta hlavou. Chce to trocha pokory k faktu, že len samotná chvíľka môže človeku zmeniť život. Takže sa snažím relaxovať,“ uviedol 68-ročný spevák.

Na svojho otca v nedeľu nezabudla ani jeho 32-ročná dcéra, Jiřina Jandová. Na svojom Instagrame zverejnila stručné blahoželanie „Všetko najlepšie, tati“ spolu so sériou spomienkových fotografií. Je na nich zachytená po jeho boku od detských čias až po súčasnosť.

Bola to práve ona, kto jeho fanúšikov informoval o zdravotnom stave speváka počas hospitalizácia a takisto v jeho mene ďakovala za neuveriteľnú podporu, ktorá sa spevákovi hitov ako Kde jsi, Hurikán, Oheň, voda, vítr nebo Kličkovaná, dostávala. Na umeleckú dráhu sa vybrala aj ona – na svojom konte má už niekoľko albumov. Debutový album Tvář vydala v roku 2009, v roku 2018 vydala svoj štvrtý album s názvom Tak Všechno Nebo Nic.

Ako ešte Dalibor Janda prezradil v rozhovore pre Rádio Impuls, žiadna veľká oslava sa v nedeľu z pochopiteľných dôvodov nekonala. „Nikto z priateľov ani z kapely prísť nemôže, takže to bude intímčo. Taká bežná domáca oslava,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dalibor Janda

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...