Bude sa Kate brániť voči vyjadreniam vojvodkyne Meghan? Pôjde proti protokolu? Je to možné

Rozplakala vojvodkyňa Catherine svojim správaním švagrinú Meghan tesne pred jej svadbou?

23.03.2021 10:00
debata (3)

Meghan takéto obvinenie predniesla v nedávnom m rozhovore s Oprah Winfreyovou. Bude manželka princa Williama toto vyjadrenie verejne komentovať? Urobí kroky v rozpore s protokolom? Britský portál express.co.uk cituje zdroj z okolia kráľovského paláca, ktorý tvrdí, že aj tento scenár je v aktuálnej situácii možný.

Čo sa skutočne stalo medzi vojvodkyňou Catherine (38) a vojvodkyňou Meghan (39) v roku 2018? Zatiaľ, čo britské médiá po svadbe bývalej herečky a princa Harryho (36) informovali, že Meghan rozplakala vojvodkyňu Kate v súvislosti so šatami pre družičky (jednou z nich bola aj malá princezná Charlotte), sama Meghan v rozhovore s Oprah Winfreyovou tvrdí, že sa stal pravý opak – to ona sa kvôli vyhláseniu vojvodkyne z Cambridge rozplakala.

Ako jednu z vecí Meghan v škandalóznom rozhovore povedala: „Ten príbeh o Kate, ktorý sa nestal, bol naozaj, naozaj ťažký a myslím si, že vtedy sa to všetko zmenilo. Stal sa opak. Pár dní pred svadbou bola (Kate) naštvaná kvôli niečomu, čo sa týkalo šiat kvetinových družičiek a to ma rozplakalo. Naozaj tým ranila moje city,“ uviedla Meghan.

Keďže na svete sú dva odlišné príbehy, ako píše spomínaný portál, vojvodkyni Kate sa obvinenia Meghan nepáčia. Mottom monarchie je, aby sa súkromné veci v rámci kráľovskej rodiny nekomentovali: Motta: „Nikdy nevysvetľujte, nikdy sa nesťažujte“ má podľa spomínaného portálu 38-ročná trojnásobná mama práve dosť. "Kate bola do tejto záležitosti vtiahnutá, do desiatich minút Meghaninho rozhovoru, a nedokázala sa brániť.“

Portál express.co.uk píše: "Vojvodkyňa Kate a princ William nechcú byť do tejto vojny slov ešte viac zaťahovaní. Ale pre Kate už ide o niečo veľmi osobné, keďže sa stala predmetom spomínaného rozhovoru vojvodkyne Meghan.

Harryho manželka v rozhovore pre CBS dodala: „Ona sa potom ospravedlnila a ja som jej odpustila. Bolo ale ťažké nechať sa viniť z niečoho, čo som nielen neurobila, ale čo sa v skutočnosti stalo mne.“ Ako celú záležitosť vidí Kate sa možno svet dozvie, napriek prísnym protokolom panujúcim v britskej monarchii.

Britská autorka niekoľkých biografií Penny Junor na margo sporu Kate a Meghan pred časom pre People povedala: „William je voči Kate veľmi ochranársky a dokáže sa veľmi ľahko nahnevať. Ak ju Meghan menovala v negatívnom kontexte, je to pre Williama horšie, ako keby zaútočila na neho samotného,“ dodala knižná autorka a novinárka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vojvodkyňa Meghan

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...