Bagárová zverejnila fotku pri dojčení! Holé zadky a prsia nikomu nevadia, pýta sa

Speváčka Monika Bagárová nepatrí práve medzi osobnosti, ktoré by sa púšťali do nejakej diskusie a výmeny názorov, ale teraz urobila výnimku. K ráznejšiemu postoju ju pravdepodobne motivovala aj rola matky.

23.03.2021 11:57
debata (6)

Známa porotkyňa ostatnej série šou Superstar, ktorá práve v závere šou priviedla na svet zdravú dcérku Rumiu, sa podelila na svojom Instagrame o záber z dojčenia svojej ratolesti. Decentný a pekný moment však nezdieľala len tak, ale z veľmi jasného dôvodu. Diskusia o tom, či fotografie dojčenia majú čo hľadať na internete a či dojčenie nie je aktivita, ktorú by dojčiace mamičky mali vykonávať v ústraní, prebieha už mnoho rokov. Bagárová však hovorí jasne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JITKA NOVACKOVA (@jitkanovackova)

„Túto fotku postujem v nadväznosti na moje milé kolegyne, mamičky a budúce mamičky,“ napísala speváčka a označila kolegyne z českého šoubizniu, modelku Jitku Nováčkovú a moderátorku Zorku Hejdovú.

„Prečo sa niektorí ľudia pohoršujú nad fotkou pri dojčení, či už doma alebo na verejnosti? A odhalené zadky a prsia vidieť každý deň, len čo ráno otvoríme Instagram, je ok?“ pýta sa Bagárová.

„Dojčenie vnímam ako krásne prepojenie mňa a mojej Ruminky. Nehanbím sa za to a pri zachovaní decentnosti to určite ide aj na verejnosť. Len môj názor, ktorý som s vami chcela zdielať,“ napísala rodáčka z Brna k záberu, ktorý zdieľala už v nedeľu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #dojčenie #fotografia #názor #Monika Bagárová #Jitka Nováčková #Zora Hejdová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...