Toľko radosti v tvári krásnej Hailey! S manželom na pláži, lásku jej vyznal aj v novom hite

Ich vzťahu spočiatku veľké šance nedávali, ani manželstvu. Zdá sa však, že spevák Justin Bieber a modelka Hailey Baldwin našli jeden v druhom skutočne spriaznenú dušu.

25.03.2021 14:00
debata (2)
zväčšiť Spevák Justin Bieber a jeho manželka,... Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Justin Bieber, Hailey Bieber Spevák Justin Bieber a jeho manželka, topmodelka Hailey Bieber počas romantickej dovolenky na ostrove Turks and Caicos.

Najnovšie zábery paparazzov, ktorí dvojicu sledujú azda na každom kroku, vznikli na exotickom ostrove Turks & Caicos, kam si to manželská dvojica namierila ešte minulý týždeň. Napriek tomu, že si museli uvedomovať prítomnosť médií, nenechali sa jednoducho nimi rušiť. Užili si spoločne romantické chvíle, ale tiež momenty spoločnej zábavy, smiechu a radosti.

Na viacerých z fotografií je vidieť, že partneri sa spokojne usmievajú, Hailey Bieber sa dokonca smiala tak srdečne, že ju fotografi zachytili v humornej grimase. Ako sa však zvykne hovoriť, humor je jednou z najdôležitejších zložiek vo vzťahu a ak jeden dokáže rozosmiať toho druhého, zvyčajne je to základ pre dlhodobý plnohodnotný vzťah.

Kanadský rodák Bieber viackrát vyznal verejne lásku svojej partnerke, ktorú nazval skutočne výnimočnou ženou a tiež ženou jeho života. Blondínke venoval aj niekoľko skladieb na svojom novom albume, ktorý zverejnil ešte minulý týždeň. Platí to napríklad o pesničke Unstable, o ktorej hovoril Bieber v rádiovej šou SiriusXM.

„Myslím si, že stanoviť si hranice pre mňa bolo také rozhodujúce v mojom ľudskom raste,“ naznačil Bieber, že za to, že sa to naučil, vďačí práve manželke. „Vedieť, kedy mám povedať nie, bolo pri mojom raste skutočne dôležité. Niekedy treba vedieť, kedy má človek toho dosť a povie si: Budem tráviť čas so svojou ženou, či už to bude pozeraním filmov alebo čímkoľvek, pretože uprednostňujem moju rodinu a uprednostňujem takéto veci,“ pokračoval v rozhovore.

Bieber tiež zdôraznil, že nikdy nemal celkom stabilný rodinný život, keďže s kariérou začal pomerne skoro a cestoval po celom svete. „Konečne mať túto predvídateľnosť a spoľahlivosť a niekoho, koho milujem a komu dôverujem, bolo priam monumentálne,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Justin Bieber #paparazzi #exotika #Hailey Bieber

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...