Šokujúce rozhodnutie? Teigen zrušila účet na Twitteri, duševné zdravie trpelo, tvrdí

Bola pomerne hlasnou a často diskutujúcou a komentujúcou užívateľkou sociálnych sietí. Modelka, moderátorka a knižná autorka Chrissy Teigen však urobila prekvapivý krok. Definitívne vraj skončila s Twitterom.

25.03.2021 08:59
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen. Foto: ,
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen.
debata

Jej konto na populárnej sieti sledovali milióny ľudí, Teigen veľmi často komentovala spoločenské dianie a ako to už na Twitteri býva, čelila aj kritike či otvoreným výmenám názorov, dokonca v minulosti napríklad aj s bývalým prezidentom Donaldom Trumpom. Teraz sa rozhodla, že stačilo.

„Ahojte, už viac ako 10 rokov ste mojím svetom. Úprimne vďačím tomuto svetu, ktorý sme tu vytvorili. Skutočne vás toľkých považujem za mojich skutočných priateľov,“ napísala v stredu Teigen v úvode svojho posledného odkazu. „Ale je čas, aby som sa rozlúčila. Celé toto mi už neprináša toľko pozitívneho, práve naopak negatívne prevažuje a myslím si, že je správny čas niečo s tým urobiť,“ pokračovala 35-ročná manželka speváka Johna Legenda.

Modelka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend.
Modelka Chrissy Teigen je jednou z troch dám na...
+7Titulná fotografia plavkového špeciálu Sports...

„Mojím životným cieľom je urobiť ľudí šťastnými a bolesť, ktorú cítim, ak sa mi to nedarí, je na mňa priveľká. Vždy ma vykresľovali ako silné veľké dievča, ktoré si vie buchnúť päsťou po stole, ale taká jednoducho nie som. Moja túžba páčiť sa a strach z toho, že ľudí naštvem, ma urobil niekým, kvôli komu ste sa na toto konto neprihlásili. Som iným človekom ako ten, ktorý tu začínal,“ vysvetlila tiež vo svojich odkazoch Chrissy Teigen.

Kráska zároveň poprosila internetových užívateľov, aby si uvedomili, že ich slová majú veľkú silu a dokážu zraňovať iných. Preto je podľa nej dôležité narábať s nimi opatrne. Napriek tomu, že svojimi tweetmi sa vraj snažila robiť radosť iným, hejteri a takzvaní internetoví trollovia (často anonymné účty, ktoré pod odkazmi kritizujú, prípadne aj vulgárne nadávajú majiteľovi účtu) si vyberajú daň na jej duševnom zdraví.

Naposledy sa Teigen stala terčom kritických poznámok, keď na svojom Instagrame zverejnila záber s dvojročným synom Milesom. Ten vznikol počas fotenia Teigenovej. Modelka mala oblečené len čierne nohavičky a na nohách topánky na podpätku, od pása nahor bola bez oblečenia. Niektorí užívatelia podotkli, že nie je vhodné, aby sa takto predvádzala pred svojím synom. Teigen im ironicky odpovedala: „A to ešte keby ste vedeli, že sa spolu aj kúpeme…“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #koniec #Chrissy Teigen #diskusia #Trollovia #duševné zdravie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...