Takmer bez mejkapu, opäť prirodzená?! Demi Moore dlho nevyzerala tak spokojne

Nie je to tak dávno, čo herečka Demi Moore prekvapila (a tak trochu aj šokovala) zábermi z parížskej prehliadky. Na fotografiách sa totiž zdalo, že už sa na seba vôbec neponáša a objavili sa dohady, že znovu podstúpila plastickú operáciu. Našťastie, bolo to len zdanie...

30.03.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Hollywoodska hviezda, ktorá sa v posledných rokoch viac ako herectvu venuje dobročinnosti, zverejnila počas uplynulého víkendu na svojom Instagrame čerstvý záber so svojimi dcérami a dlhoročnou priateľkou, maliarkou Ilonou Royce Smithkinovou. Fotografia vznikla pri príležitosti neuveriteľných 101. narodenín energickej ryšavej dámy Smithkinovej, ale zaujme na nej aj čosi iné. Podoba 58-ročnej Demi Mooreovej.

Hviezda hitov ako Duch, G.I. Jane či Šarlátové písmeno sa pred objektívom objavila s veľmi prirodzeným vzhľadom. Zdá sa, že vôbec nemá na sebe mejkap a jediné, čím sa prikrášlila, sú nalíčené mihalnice. Moore sa spokojne a srdečne usmieva, okolo úst sa jej vlnia jemné úsmevové vrásky, v ústach žiaria biele zuby, vyzerá však veľmi prirodzene a mladistvo.

Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute... Foto: FENDI
Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute Couture - kolekcia Jar-Leto 2021. Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute Couture - kolekcia Jar-Leto 2021.

Médiá kedysi o Mooreovej budovali povesť, že patrí medzi herecké hviezdy s najväčším počtom plastických operácií a úprav tváre (podobne ako Cher). Špekulovalo sa dokonca o tom, že si nechávala skalpelom upraviť kolená a nechala odstrániť ochabujúcu kožu na rôznych častiach tela. Nech už je pravda, aká chce, dôležité je, aby bola spokojná v prvom rade ona sama. A z nových záberov Demi Mooreovej podobné emócie doslova presakujú.

Pred časom aj na slovenskom knižnom trhu vyšli memoáre, ktoré herečka napísala a v ktorej sa venovala svojmu búrlivému hereckému životu, súkromnému životu a manželstvám s Brucom Willisom či Ashtonom Kutcherom, ale tiež komplikovanej mladosti či nevyrovnanému vzťahu s rodičmi. Viacero zdrojov z jej okolia tvrdí, že práve takto Demi Moore „uzavrela jednu kapitolu života a pomohlo jej to vyrovnať sa s mnohými traumami“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Demi Moore #vzhľad #prirodzenosť

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....