Ako nakupuje potraviny Rihanna? Odhalené nohy v mini, imidž ako z pláže

Nestáva sa každý deň, aby sa slávna hviezda objavila v bežných potravinách. Od istého času sa o túto činnosť starajú asistenti či menej známi rodinní príslušníci. Rihanna však dokáže prekvapiť.

31.03.2021 00:00
debata (4)
Speváčka Rihanna si odskočila do potravín a... Foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia
602194168 Speváčka Rihanna si odskočila do potravín a predviedla takýto sexy outfit.

Barbadoská rodáčka sa v pondelok objavila v kalifornskom Beverly Hills a namierila si to do jedného z obchodov siete Bristol Farms. Na veľký údiv okoloidúcich či paparazzov, ktorí ju prenasledovali, vošla do obchodu, urobila si menší nákup a následne zase miesto opustila s papierovou taškou v náručí.

Samozrejme, keďže 33-ročná speváčka je medzinárodnou hviezdou s miliónmi fanúšikov, nezaobišlo sa to bez ochrankára. Ten ju nepozorovane, ale starostlivo nasledoval v tesnom závese. Samotná speváčka bola však skutočným magnetom pre objektívy aj bežných nakupujúcich.

Oblečená do kratučkej denimovej sukne a voľnej rozopnutej košele s exotickým plážovým vzorom, pod ktorými sa črtala jemná saténová bielizeň v ružovej farbe z vlastnej kolekcie speváčky – takýto look sa nedal prehliadnuť. Prekvapením boli určite aj vyšportované a príťažlivé nohy, ktoré hviezdy pri chôdzi v sandálikoch na podpätku odhalila. Samozrejme, nechýbalo ani množstvo šperkov, slnečné okuliare a ani ochranné rúško na tvári.

Fanúšikovia hudobnej hviezdy už niekoľko rokov čakajú na vydanie jej nového albumu, keďže Rihanna sa naposledy prihlásila nahrávkou Anti z roku 2016, ktorá nedávno oslávila 5. výročie vydania. Napriek avizovaným sľubom a slovám o tom, že speváčka pracuje na nových skladbách, však zatiaľ zostáva čakanie bez výsledku.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Potraviny #nákup #Rihanna #sexy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...