Pracujúce dievča vyrazilo do ulíc! Spoznáte v nej slávnu sexy krásku z filmového plátna?

Svet šoubiznisu ju stále tituluje slovom herečka a je pravda, že k herectvu sa aj príležitostne vracia. Už niekoľko rokov je však hlavnou náplňou jej práce úspešné podnikanie s vlastnou značkou.

03.04.2021 10:30
debata
Herečka a podnikateľka Jessica Alba zachytená... Foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia
602654244 Herečka a podnikateľka Jessica Alba zachytená paparazzmi v uliciach Los Angeles na ceste do práce.

Reč je o očarujúcej Jessice Albe, hviezde filmových hitov ako Sin City či Fantastická štvorka, ktorú pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov v uliciach. Na trojnásobnú mamu, ktorá už tento rok oslávi okrúhle štyridsiate narodeniny, by pokojne mohol platiť prívlastok „pracujúce dievča“. Alba sa totiž veľmi zanietene a usilovne venuje chodu vlastnej spoločnosti Honest Company, ktorú založila pred pár rokmi. Úspech, ktorého sa dočkala, ju vraj samu prekvapil.

„Vybudovať značku, vybudovať biznis sa zdá byť priam nemožné,“ komentovala v rozhovore pre magazín Romper. Zaspomínala si tiež na to, aké ťažké boli začiatky jej spoločnosti, ktorá vyrába ekologické a nezávadné produkty do domácnosti, ale napríklad aj kozmetické produkty a tiež portfólio doplnkov výživy. „Musela som sa často pýtať samej seba, či je toto vec, ktorú naozaj chcem. Tri a pol roka som len zháňala partnerov, ktorí by sa ku mne pripojili a dočkala som sa veľa odmietnutí,“ vysvetlila Alba.

Herečka Jessica Alba na párty magazínu InStyle... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Jessica Alba prišla na párty magazínu InStyle a Warner Bros. v šatách J.Mendel. Herečka Jessica Alba na párty magazínu InStyle a Warner Bros. v šatách J.Mendel.

Ako obchodníčka sa snaží neustále zlepšovať a posúvať, pričom tvrdí, že to je úplne niečo iné ako len vziať svoj vplyv a slávu a použiť vlastné meno na nejaký produkt. „Myslím, že rozdiel v tom, čo som urobila, je, že som skutočne postavila niečo, čo nikdy neexistovalo. Máme vlastných chemikov, regulačné tímy, zdroje, dodávky, prevádzku. V našej kategórii to nemá obdoby. Boli sme na trhu vôbec prví v takejto škále, v akej to robíme,“ doplnila ešte Alba.

Samozrejme, ani ako usilovná podnikateľka nezanedbáva svoj štýlový vzhľad a vplyv, ktorý má ako celebrita. Veď prečo by ju inak fotili paparazzovia v uliciach. Naposledy sa pred och objektívmi objavili v trendovej kombinácii vzorovaných šiat a oversized saka, ktoré doplnili členkové čižmy na hrubom podpätku aj luxusná kabelka značky Christian Dior. Páči sa vám takýto „pracovný“ outfit?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #paparazzi #podnikanie #Jessica Alba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....