Jasná narážka na Pittove problémy s alkoholom! Od koho? To veru zabolí...

Angelina Jolie a Brad Pitt sa v septembri 2016 rozišli.

06.04.2021 11:00
Brad Pitt Foto:
Brad Pitt počas premiéry filmu Vtedy v Hollywoode v hlavnom meste Mexika.
debata (2)

Tento krok slávnej dvojice prišiel nečakane a tak sa začali šíriť rôzne verzie, prečo sa ich manželstvo rozpadlo. Od toho momentu prešli štyri roky a svet kauzu Jolie-Pitt stále sleduje. Navyše, v marci svet obletela ďalšia nečakaná správa – Angelina Jolie chce na súde preukázať, že jej exmanžel Brad Pitt sa dopustil domáceho násilia a dosiahnuť tak, aby mu súd nepriznal striedavú starostlivosť. Svedčiť mali samotné deti.

Aktuálne dostal otázku o svojom bývalom zaťovi aj herec Jon Voight, otec Angeliny Jolie. 82-ročného herca paparazzi zastihli počas prechádzky po Beverly Hills, kedy dostal od novinára denníka The Sun otázku o ďalšom súdnom spore Pitta a Jolie. „Momentálne bez komentára,“ povedal. No následne dodal: „Mal nejaké ťažkosti s alkoholom a dúfam, že už sa o tieto veci postaral, modlím sa zaňho. Deti sa s tým vyrovnávajú najlepšie, ako vedia.“ Problémy s alkoholom priznal aj sám Pitt, písal však, že už ich má pod kontrolou.

Podľa nedávnych informácií magazínu US Weekly sa mal už ich najstarší syn, dnes už dospelý Maddox, postaviť pred súd. Práve chlapec, ktorý sa narodil v Kambodži a ktorého si Jolie osvojila ešte ako rozvedená herečka po skrachovanom manželstve s Billym Bobom Thorntonom, mal pred pár rokmi podnietiť rozchod páru. Médiá vtedy špekulovali o konflikte s adoptívnym otcom Bradom Pittom na palube súkromného lietadla a Pitta dokonca vyšetrovali. Nič sa však nepreukázalo a herec bol zbavený obvinení.

Minulý týždeň sa Pitt nečakane ukázal na letisku v Bruseli, kde ho zachytili objektívy fotografov. Dôvod jeho návštevy Európy nie je celkom jasný, médiá špekulovali o nákupe umeleckých diel.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...