Pagáčová tehotenské fotky nechcela a potom... tromfla všetky celebritné maminy

Zvečniť momenty svojho tehotenstva nie je dnes už medzi ženami nič výnimočné. Herečka a televízna tvár Patrície Pagáčová tiež tomuto "trendu" neodolala.

12.04.2021 14:04
debata

Blondínka, ktorú si slovenskí diváci pamätajú najmä ako porotkyňu v speváckej šou Superstar na obrazovkách televízie Markíza, sa pred pár dňami odhodlala tiež na „tehotenské“ fotenie. Zjavne sa však snažila byť originálnejšie než väčšina jej kolegýň z českého (aj slovenského) šoubiznisu. Dôvod? Fotila sa totiž pod vodou.

Pagáčová, ktorej zaoblené bruško naznačuje už záver piateho, prípadne šiesteho mesiaca, sa spojila s fotografkou Luciou Drlíkovou, ktorá sa na podobné fotografie špecializuje. Nebolo to prvýkrát, dvojica už spolupracovala v minulosti. Tentoraz to však bolo práve za špeciálnych „tehotenských okolností“.

Napriek tomu, že potápať sa pod vodou v období gravidity asi nebude celkom jednoduchá záležitosť, Pagáčová to zvládla na jednotku. Prvé zábery zdieľala už počas Veľkej noci, no na jej Instagrame stále pribúdajú nové. „Priznám sa, že som tehotenské fotenie nemala vôbec v pláne, nejako ma to skrátka nelákalo, ale nakoniec som urobila dve výnimky,“ napísala na sociálnej sieti herečka známa zo seriálu Ulice.

Okrem prvého fotenia pre rodinný magazín sa rozhodla práve pre spoluprácu s Luciou Drlíkovou, „s ktorou som už niekoľkokrát fotila pod vodou a výsledok bol vždy parádny“. Pagáčová však zároveň zdôraznila, že dve fotenia jej celkom stačia. „Až budem širšia než dlhšia, tak už to na fotenie veľmi nevidím,“ doplnila so smajlíkmi pred pár dňami. A potom pridala niekoľko ďalších fotografií.

S Drlíkovou v minulosti fotila aj slovenská herečka a spisovateľka Vlastina Svátková, ktorá tieto zábery použila práve na obale svojich kníh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Instagram #fotenie #Pod vodou #Patricie Pagáčová

+ Oddýchnite si, to vám momentálne prospeje zo všetkého najviac.
Ak sa vám dnes v niečom nedarí nevadí, skúste to...

+ Vypnite na chvíľu, zmiernite tempo a naučte sa konečne relaxovať.
Predplatné bude výhodnejšie a vy môžete...