Osirelé dievčatko z Mexika, nová kapitola v živote Jennifer Anistonovej?

Okolo 52-ročnej slávnej herečky je v súvislosti s témou detí opäť horúco. Adoptovala, či neadoptovala si dievčatko z Mexika?

14.04.2021 09:20
APTOPIX People-Aniston-Brangelina Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston na archívnej snímke.
debata

Informácie magazínu Closer, ktoré uverejnil o Jennifer Aniston, vyvolali okamžite búrku otázok. Zdroj mal magazínu prezradiť, že 52-ročná hviezda seriálov Priatelia či The Morning Show je krátko pred adopciou malého dievčatka z mexického domova pre opustené deti s názvom „Casa Hogar Sion“. Herečka sa mala o túto informáciu podeliť so svojimi kolegami zo seriálu Priatelia, s ktorými sa stretla minulý týždeň počas nakrúcania špeciálu k legendárnemu seriálu, ktoré sa konalo v Burbanku.

Jennifer Aniston Čítajte viac Aniston oslavovala narodeniny! Ktože to na ňu nezabudol? Predsa jej exmanžel

„Jennifer dospela k názoru, že toto stretnutie so všetkými kolegami je tou správnou chvíľou, aby sa zdôverila so svojimi plánmi s dieťaťom,“ citoval magazín Closer svoj zdroj. „Je nesmierne nadšená, že dievčatko si privedie domov a začne sa tak ďalšia kapitola jej života.“

Herecká hviezda a niekdajšia manželka Brada Pitta však na tieto správy, ktoré v krátkej dobe po sebe uverejnilo množstvo britských a amerických médií, zareagovala prostredníctvom hovorkyne pre DailyMail.com. „Príbeh je vymyslený a nikdy sa nestal,“ znelo v reakcii.

Nie je to prvýkrát, čo médiá o Anistonovej písali v súvislosti s adopciou. V roku 2020, v spoločnom rozhovore so Sandrou Bullockovou, ktorá si deti adoptovala, Aniston povedala, že v budúcnosti možnosť detí nevylučuje. „Počujem oceán, vidím oceán, počujem smiech, vidím pobehovať deti, počujem ľad v pohári, cítim vôňu vareného jedla. To je ten radostný obraz v mojej hlave.“

V roku 2014, ešte keď mala po boku Justina Therouxa, sa na tému detí rozhovorila pre magazín Allure. „Stále všetci hovoria na moju adresu, aká som karieristka či egoistka, pretože nechcem deti. Mám kopec priateľov, ktorí nechcú mať deti alebo ich mať nemôžu. Existuje milión rôznych dôvodov, prečo niektoré páry zostávajú bezdetné a nikto ich nemá právo súdiť. Je to urážlivé a ignorantské.“ Vzťah s hercom Justinom Therouxom sa jej v roku 2018 rozpadol, aktuálne je herečka oficiálne single.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...