Z neduživého hrdinu seriálového hitu super-svalovec! Dinesh si môže merať sily s Thorom

Ako plachý, roztržitý a na pohľad tak trochu neduživý hrdina komédií - bláznivých, ale aj romantických - tak vnímali dlho diváci herca Kumaila Nanjianiho, ktorý sa narodil v Pakistane, no život strávil v USA. Už viac ako rok však šokuje svojou fyzickou formou.

20.04.2021 10:00
debata (1)
Herec Kumail Nanjiani na paparazzovskom zábere... Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
606375676 Herec Kumail Nanjiani na paparazzovskom zábere z Los Angeles predvádza svoje napumpované bicepsy.

Štyridsaťtriročný Nanjiani sa však s ponukou na rolu vo filmovom spracovaní komiksu The Eternals vrhol na fitness a kulturistiku a každá jeho nová fotografia, či už oficiálna alebo od paparazzov, dokáže prekvapiť. Naposledy sa to podarilo počas uplynulého víkendu, keď hrdinu milostnej komédie The Big Sick zachytili objektívy po skončení tréningu v posilňovni. Herec oblečený do teplákov a bieleho športového tielka odhalil masívne bicepsy a svalnaté ramená.

Pri pohľade na herca, ktorého azda najviac preslávila rola Dinesha v seriáli Sillicon Valley, mnohým doslova spadne sánka. Nanjiani by pokojne obstál aj v porovnaní svalov s filmovým Thorom, teda hercom Chrisom Hemsworthom, ktorý je pravdepodobne najznámejším „symbolom“ filmového komiksového svalovca posledných rokov.

Herec a scenárista Kumail Nanjiani a jeho... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kumail Nanjiani a jeho manželka - scenáristka Emily V. Gordon Herec a scenárista Kumail Nanjiani a jeho manželka - scenáristka Emily V. Gordon, ktorí stoja za filmom The Big Sick.

Iba nedávno sa na Twitteri odohrala poriadne výmena názorov medzi táborom tých, ktorí herca kritizujú za vizuálnu zmenu a dokonca ho obviňujú z užívania steoroidov. Na jeho stranu sa zase postavila druhá časť fanúšikov. Podľa ich názoru je nefér, že kým napríklad „Chris Pratt sa pokojne môže vytrénovať a nabrať svaly kvôli filmu, všetci sú s tým v pohode, ale keď to urobí Kumail Nanjiani, nazývajú ho smiešnym a tvrdia, že užíva steroidy“. Objavili sa tiež tvrdenia, že ide o typické prejavy podvedomého rasizmu, ktorý sužuje americkú spoločnosť.

Nanjiani prvýkrát predviedol svoje vyšportované a napumpované telo začiatkom minulého roka. Odvtedy sa však musí udržiavať vo forme aj preto, že nakrúcanie filmu The Eternals bolo niekoľkokrát pozastavené a posúvané. Každopádne, snímka by mala doraziť do kín ešte tento rok, v druhej polovici.

Nedávno sa tiež objavili správy, že herec získal jednu z úloh v pripravovanom seriáli o osudoch Obi Wan Kenobiho na obrazovkách Disney+, kde sa objaví po boku Haydena Christensena a Ewana McGregora.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #paparazzi #svaly #Kumail Nanjiani

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...