Je to oficiálne! Kráska z Bridgertonu je ďalšou slávnou partnerkou známeho komika

Už pred pár týždňami sme písali o tom, že sa šušká o novom romániku herca a komika Peta Davidsona, ktorého zoznam expriateliek obsahuje mnohé slávne mená. Podľa magazínu People sa táto správa už dá potvrdiť oficiálne.

25.04.2021 00:00
debata
Herečka Phoebe Dynevor pózuje v kreácii Louis... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Herečka Phoebe Dynevor pózuje v kreácii Louis Vuitton. Herečka Phoebe Dynevor pózuje v kreácii Louis Vuitton.

Jeden z kľúčových účinkujúcich v šou Saturday Night Live už niekoľko týždňov randí s herečkou Phoebe Dynevorovou, hviezdou prvej série úspešného projektu Bridgerton z produkcie Netflix. „Pete už rozpráva svojim kamošom o tom, ako vážne to s Phoebe myslí,“ hovorí zdroj pre magazín People.

Dvadsaťšesťročná Britka a o rok starší Američan sa stretávajú vraj už niekoľko mesiacov. Davidson dokonca kvôli nej viackrát letel na britské ostrovy a absolvoval aj povinnú karanténu, aby mohli byť spolu. Dynevor zase z rovnakého dôvodu cestovala do New Yorku, kde Davidson pôsobí a nakrúca spomenutý program SNL.

Herec Pete Davidson na zábere z filmu The King... Foto: SITA/AP, Mary Cybulski
Herec Pete Davidson na zábere z filmu The King of Staten Island. Herec Pete Davidson na zábere z filmu The King of Staten Island.

Zaujímavosťou je, že celebritní partneri majú rovnaké iniciálky a práve s príveskom v tvare PD na krku ich zachytili objektívy paparazzov už pred pár týždňami. Davidson tiež v nedávnom Zoom rozhovore s otázkami fanúšikov a študentov univerzity odvetil, že momentálne „randím s mojím celebritným idolom“. Podľa viacerých tak vraj jasne potvrdil, že má na mysli hviezdu Bridgertonu.

V minulosti sa po boku vysokého bruneta s výraznými perami a často akoby trochu neprítomným pohľadom objavili aj dámy ako Ariana Grande, Kaia Gerber, Margaret Qualley či tiež herečka Kate Beckinsale.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #románik #Pete Davidson #Phoebe Dynevor

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...