Vojvodkyňa Kate ukázala ďalšiu rozkošnú foto, materinskú lásku nezaprie

Vojvodkyňa Kate sa už od narodenia prvého dieťaťa predstavuje ako nadšená amatérska fotografka.

23.04.2021 10:31
debata
Princ Louis oslavuje tretie narodeniny, pri tej... Foto: SITA/AP, Duchess of Cambridge
Britain Royals Princ Louis oslavuje tretie narodeniny, pri tej príležitosti jeho mama, vojvodkyňa Kate, zverejnila tento záber.

Kate je autorkou mnohých rodinných záberov, ktoré na verejnosti vyvolávajú nadšenie a kráľovskej rodine dodávajú často tak opomínaný rozmer spolupatričnosti a rodinnej lásky. Teraz pribudla ďalšia foto.

Trojnásobná mama zverejnila vo štvrtok fotografiu svojho najmladšieho syna, princa Louisa, ktorý v piatok oslavuje tretie narodeniny. Louisa zachytila známa mama objektívom v momente, keď s nadšeným úsmevom pózuje na bicykli pred nástupom na prvý deň v škole Willcocks Nursery School.

Zľava: Prince George, prince Louis, Savannah...
Prvé oficiálne snímky kráľovskej rodiny, na...
+8Britský princ George na záberoch z dvora...

„Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sú potešení, že môžu zdieľať novú fotografiu pred zajtrajšími tretími narodeninami princa Louisa,“ píše sa pri zverejnenom zábere na oficiálnej instagramovej stránke kráľovského páru. Fotografiu, samozrejme, sprevádzali nadšené reakcie.

Kate sa pritom svojou láskou k fotografovaniu vôbec netají a dokonca sa počas prvej vlny pandémie stala patrónkou fotografickej súťaže ako patrónka v spolupráci s National Portrait Gallery v Londýne. Tie najlepšie zábery vojvodkyne si môžete pozrieť v našej galérii.

Iba pred pár dňami pritom Kate vyvolala ešte väčšie nadšenie a dojímavé reakcie po zverejnení fotografie zo súkromného albumu, ktorá doteraz nebola zverejnená, pričom vznikla v roku 2018. Išlo o fotku kráľovnej Alžbety II., jej zosnulého manžela, princa Philipa a ich siedmich vnúčat. Manželka princa Williama sa rozhodla podeliť o túto fotografiu pred sobotňajšou poslednou rozlúčkou s princom Philipom, ktorý umrel vo veku 99 rokov v piatok 9. apríla 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #fotografia #amatéri #princ Louis

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...