Úzke džínsy, krátka bundička! Modelka po boku princa Williama? Kdeže... Je to jeho Kate

V menej formálnom oblečení dokonale vynikne krásna postava 39-ročnej manželky princa Williama.

28.04.2021 13:00
kate, william Foto: ,
V menej formálnom oblečení dokonale vynikne krásna postava 39-ročnej manželky princa Williama.
debata (1)

Vo štvrtok oslávia Kate a William desiate výročie svadby. Ale povinnosti si plnia aj napriek blížiacemu sa výročiu. Spoločne sa objavili v grófstve Durham, aby upriamili pozornosť na charitatívny projekt Cheesy Waffles, ktorý podporuje postihnuté deti aj dospelých ľudí. Spolu s nimi si užili kopec zábavy pri odpaľovaní golfových loptičiek. V dobrej nálade sa bavili so zamestnancami aj klientami centra. Ako sme už mohli vidieť počas ich minulotýždňového vystúpenia, kedy sa ukázali na návšteve leteckého výcvikového centra RAF Air Cadets v Londýne, „smútok“ nechávajú doma a medzi ľuďmi sa snažia šíriť dobrú náladu. Je to len 10 dní, čo pochovali princa Philipa.

V menej formálnom oblečení dokonale vynikne... Foto: SITA/AP, Andy Commins
kate, William V menej formálnom oblečení dokonale vynikne krásna postava 39-ročnej manželky princa Williama.

Trojnásobní rodičia sa pred objektívmi predviedli ako skvelý tím – aj čo sa športového výkonu týka. Navzájom sa „doberali“ a zvlášť Kate sa pri odpaľovaní loptičiek výborne bavila.

Princ Williama vojvodkyňa Kate navštívili...
Princ Williama vojvodkyňa Kate navštívili...
+2Princ Williama vojvodkyňa Kate navštívili...

Na túto príležitosť zvolili obaja neformálnejšie oblečenie, Kate mala na sebe hneď niekoľko svojich obľúbených kúskov zo šatníka. Išlo modrú krátku bundičku značky Barbour či športové topánky See by Chloe. V tomto outfite nebolo možno prehliadnuť skvelú, priam modelkovskú postavičku 39-ročnej Kate – v úzkych džínsoch, ktoré obopínali jej telo a krátkej šik bundičke vyzerala jednoducho dokonale.

Ich návšteva sa konala v čase, kedy v britských médiách vyšli správy o tom, že princ William sa bude usilovať odpustiť švagrinej Meghan (39) po tom, čo v rozhovore s Oprah Winfreyovou zaútočila na jeho manželku Kate a vzápätí obvinila kráľovskú rodinu z rasizmu a bezcitného správania sa k nej.

kate william Čítajte viac Smútok nechali doma! Kate, William a ich prvé vystúpenie na verejnosti po pohrebe

Ako cituje Daily Mail svoj zdroj, William ešte stále nedokáže celkom spracovať spôsob, akým sa vojvodkyňa zo Sussexu „pustila“ do jeho manželky. Ako uviedol zdroj ďalej, podľa slov Williama Kate pôsobí na verejnosti uvoľnene a sebavedomo, vo vnútri však zostáva nesmierne citlivou ženou, ktorá sa drží v ústraní do takej miery, ako je to v jej postavení možné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...