Takto pyšne ukázal Karel Gott svetu prvú dcérku s Ivanou! Charlottka má už 15 a otca veru nezaprie

Aj so svojimi fanúšikmi sa podelil Karel Gott o radosť z dcérky, ktorú spiacu v perinke ukázal priamo pred pôrodnicou. Od toho okamihu ubehlo 15 rokov.

01.05.2021 00:00
debata

Charlotte Ella Gottová, dcérka zosnulého Karla Gotta a jeho manželky Ivany, prišla na svet 30. apríla 2006 v pražskej nemocnici Podolí. Svoje prvé spoločné dieťa rodičia pyšne ukázali fotografom v momente, ako si dcérku odnášali domov z pôrodnice. Otcom malého drobca sa stal Karel Gott ako 66-ročný. V tom čase Gott a Ivana Macháčková neboli manželmi, stalo sa tak až v roku 2008 v Las Vegas, kedy sa spevák oženil s o 36 rokov mladšou hnedovláskou. Ich prvorodená Charlottka sa tak svadbe rodičov prizerala ako dvojročná a v tom čase sa tešila na súrodenca. Jej sestra Nelly Sofia prišla na svet v máji roku 2008.

Karel Gott s Ivanou Macháčkovou a dcérou... Foto: Profimedia
karel gott Karel Gott s Ivanou Macháčkovou a dcérou Charlotte Ellou pred pražskou pôrodnicou v Podolí.

Fanúšikovia Gotta majú Charlottku spojenú predovšetkým s hitom z roku 2019 – Srdce nehasnou, ktorý sa na youtube objavil v máji, pár mesiacov pred spevákovou smrťou. Hit pre Karla Gotta napísal frontman kapely Kryštof, český spevák Richard Krajčo. Po úmrtí Gotta sa práve táto skladba stala jednou z najsledovanejších Gottových piesní na youtube, doteraz má 60 miliónov zhliadnutí. O skladbe pre Gotta a jeho dcéru Krajčo povedal: „Vznikla spoveď zrelého múdreho muža, otca, ktorý už, vie, čo sa chystá.“ Gott o fanúšikmi milovanej skladbe a takisto o svojej dcére vtedy povedal: „Richard úplne presne vystihol silu myšlienky odovzdať v piesni mojej dcére pohľad na životné situácie, ktoré ju môžu tiež postretnúť. Som hrdý na to, s akým nasadením a profesionalitou Charlottka pieseň naspievala.“

S oboma dcérami, Charlottou a Nellou, si Gott zahral v roku 2018 v rozprávke Dušana Rapoša, Keď draka bolí hlava. Dievčatá sa objavili aj vo videoklipe piesne. Obe dcérky sa stali v minulosti aj súčasťou spevákových ďalších klipov. V roku 2018 sa objavili napríklad v klipe Ta pravá, ktorý divákov pozval do prúdu Gottových spomienok. V nej spieva aj o dcérkach: „Vy ste pre mňa tie pravé“.

Karel Gott pokrstil svoje dve nové narodeninové... Foto: Supraphon
Karel Gott Karel Gott pokrstil svoje dve nové narodeninové CD kolekcie s dcérou Charlottkou.

Kroky smerom k umeniu robili obe dievčatá už od malička. V roku 2014 si napríklad zahrali v muzikáli „Antoinetta – královna Francie“, ktorý uviedlo pražské divadlo Hybernia. Na slávnostnej premiére sa vtedy ukázali obaja rodičia „malých“ herečiek.

Premiéra rozprávky Když draka bolí hlava v roku... Foto: Profimedia
karel gott Premiéra rozprávky Když draka bolí hlava v roku 2018 - Karel Gott, Charlotte Ella Gottová (vpravo) a Nelly Sofie Gottová.

Charlottka Gottová si vo februári ako 14-ročná založila účet na Instagrame, kde ju sleduje 120 000 ľudí. Fotografie však na ňom nepribúdajú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa charlotte (@charlotte_gottova)

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, aj dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie a pozvaných hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Ivana Gottová #Charlotte Ella

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...