Len boxerky a ochabnuté brucho! Will Smith hovorí, som v tej najhoršej forme

Počas svojej kariéry sa pravidelne venoval tréningu a s tvrdou disciplínou sa pripravoval na úlohy v akčákoch, ale napríklad aj boxerskej dráme. Dnes sa forma herca Willa Smitha zmenila, no on si z toho zatiaľ dokáže robiť žarty.

05.05.2021 10:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)

Hviezda snímok ako Bad Boys, Ali či Ja, legenda zverejnila na svojom profile na Instagrame záber v boxerkách a v rozopnutej džogingovej bunde. Na nohách má obuté len domáce papuče a pôsobí ako pomerne opúšťajúci sa muž v kríze stredného veku. Päťdesiatdvaročný Smith, ktorý je otcom štyroch detí, však sám k fotografii napísal: „Som v najhoršej forme môjho života.“

Od mnohých sledovateľov sa dočkal humorných reakcií, ale tiež podpory. Napríklad jeho kolega z filmu Samovražedný oddiel, herec Joel Kinnaman, však Smitha nešetril. Napísal mu len posmešne „ha, ha, ha“.

Faktom je, že v prípade hollywoodskych hviezd, aj tých mužských, nie je verejnosť zvyknutá na to, aby vyzerali ako ich bežní rovesníci a rovesníčky. Súčasťou profesie je tvrdá disciplína a snaha udržiavať sa v ukážkovej fyzickej forme. Samotný Smith by mohol ísť v minulosti príkladom. Počas príprav na rolu v spomenutom filme podľa DC Comics trénoval tak tvrdo, že dokonca utrpel zranenie a natrhnutie svalu.

Najnovšia filmová rola vo filme King Richard, v ktorej by mal Will Smith stvárniť otca slávnych tenisových sestier Sereny a Venus Williamsových, si však určite bude žiadať, aby sa trošku vzchopil a dostal do formy. Uvidíme, ako sa mu to podarí.

shutterstock 591779000 Čítajte viac Ďalší Bond? Formu na to rozhodne má. Evans naznačil, čo by urobil v úlohe 007
debata chyba

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...