Dojatie aj zanietený príhovor! Čo spojilo herečku Garnerovú s prvou dámou USA?

Toľko nadšenia v tvári nemala hádam ani v čase nakrúcania niektorej zo svojich známych komédií. Herečka Jennifer Garner bola dojatá zo stretnutia s prvou dámou USA, neskôr sa však prejavila aj ako zanietená aktivistka.

14.05.2021 09:28
Jill Biden Foto: ,
Herečka Jennifer Garner sa prejavila ako skúsený rečník.
debata (1)

Bývalá manželka herca Bena Afflecka, ktorá je zároveň trojnásobnou mamou, sa stretla s prvou dámou USA a senátorom Joeom Manchinom v Charlestone. Dôvodom bola propagácia a podpora vakcinácie medzi tínedžermi. Obe dámy spoločne s celým sprievodom navštívili školu Capitol High School v Charlestone a prihovorili sa učiteľom, ale aj študentom, ktorí sú nútení ešte nosiť ochranné rúška alebo respirátory.

„Očkovaní priatelia a rodina budú môcť zložiť si masky dolu,“ vyhlásila prvá dáma USA Jill Biden, sama bez ochranného rúška. „Od včera každý od veku 12 rokov a vyššie môže dostať teraz vlastnú vakcínu. Takéto rozhodnutie urobí stretnutia s vašou rodinou a priateľmi bezpečnejšími,“ pokračovala Bidenová.

Prvá dáma USA Jill Biden (vpravo) zdraví...
Prvá dáma USA Jill Biden (v strede) pózuje s...
+3Herečka Jennifer Garner sa prejavila ako...

„Nemôžem uveriť, že tu dnes stojím bez ochranného rúška a pozerám sa na tváre, ktoré tiež nie sú zakryté. Dlhujeme to prezidentovi Joeovi Bidenovi,“ komentovala pre zmenu herečka Jennifer Garner.

Hrdinka seriálu Alias sa prejavila ako skúsený rečník a pred prítomných hostí predstúpila v elegantných puzdrových šatách a čiernych lodičkách. Mnohí zhodnotili, že ako aktivistka je veľmi presvedčivá.

zväčšiť Prvá dáma USA Jill Biden (v strede) pózuje s... Foto: SITA/AP, Oliver Contreras
Jill Biden Prvá dáma USA Jill Biden (v strede) pózuje s (zľava) Markom Shriverom, herečkoi Jennifer Garnerovou, Gayle Manchinovou a jej manželom - senátorom Joeom Manchinom.

Mnohé americké celebrity, herci či speváci pred poslednými prezidentskými voľbami vyjadrili podporu práve demokratickému kandidátovi Bidenovi a jeho manželka, ktorá je bývalou učiteľkou a má zmysel pre vzdelávanie, ale aj sociálny systém. Zdá sa, že využívať popularitu známych tvárí plánuje Biely dom aj naďalej. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #stretnutie #vakcinácia #Jill Bidenová

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...