Sealov ďalší útok na Klumovú! Toto si myslí o modelingovej kariére 17-ročnej dcéry Leni

Spevák Seal, ktorý roky tvoril s nemeckou modelkou Heidi Klumovou manželský pár, si na adresu svojej ex neodpustil niekoľko nepríjemných vyjadrení.

31.05.2021 00:00
heidi klum Foto:
Spevák Seal s nemeckou modelkou Heidi Klumovou.
debata (4)

58-ročný spevák a 47-ročná nemecká rodáčka majú spolu štyri deti – Leni (17), Henryho (15), Johana (14) a Lou (11). Pre magazín Us Weekly pred pár dňami povedal, že mu je ľúto, že s Klumovou, čo sa výchovy týka, nikdy netvorili tím. „Nie, nikdy sme neboli dobrý tím. Nikdy sme nepracovali tímovo,“ povedal Seal.

seal Čítajte viac Seal sa pustil do svojej ex Klumovej! Jeho slová ju veru zabolia

Vyjadril sa však aj na tému modelingovej kariéry ich dcéry Leni, ktorú si Seal adoptoval počas ich manželstva, keďže jej biologickým otcom je niekdajší manažér F1, Flavio Briatore. V Nemecku sa rozbieha kariéra 17-ročnej tínedžerky, samozrejme, pod dohľadom jej slávnej matky. Pre Seala by však rozhodne modeling nebol prvou voľbou, ktorú by si predstavoval pre dcéru. „Je to zložitá cesta,“ opísal pre Us Weekly. Podľa neho sa modeling zriedka-kedy končí šťastne. Ako dodal, jeho deti sa zrejme nevydajú po jeho stopách, pretože sa o hudbu nezaujímavú. Seal by bol rád, keby si našli vlastnú cestu, ktorá by ich napĺňala. "Človek si uvedomí, že deti, najmä, keď vyrastú, prestanú počúvať. Ako rodič máte to privilégium, byť len chvíľu akousi vedúcou postavou v ich vývoji,“ dodal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Klum a Seal sa rozišli v rou 2012, rozvod bol ukončený v roku 2014. Tri deti má Klum s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005. Otcom jej najstaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. Seal si ju však počas ich manželstva osvojil. V roku 2018 Klum zverejnila svoj vzťah so spevákom Tomom Kaulitzom, v roku 2019 sa vzali.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Seal

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...