Pocisková, Marcinková, Kanócz a Tina! Takto im to spolu ladí v mamičkovskom klipe

Herečka a speváčka Nela Pocisková poslala do sveta hudobnú novinku, ktorá dostala názov Prvá posledná.

01.06.2021 10:00
debata

Slová skladby hovoria o poslaní byť mamou a že nie vždy je táto úloha ľahká. Pred kamerou klipu sa postupne striedajú známe maminy ako Zuzana Kanócz, Gabika Marcinková, Tina a Nela Pocisková. Všetky sú už dokonca viacnásobnými mamami.

Marcinková sa dvojnásobnou mamou stala len nedávno, začiatkom apríla sa pochválila, že k dvojročnej dcére Emke pribudol braček. Ako 33-ročná sa tak herečka už teší z dvoch ratolestí, syn, ktorého otcom je jej manžel, spevák Martin Mihalčín, dostal meno Jakubko. Slová Pociskovej piesne znejú aj z úst herečky Zuzany Kanócz či speváčky Tiny. Obe sa takisto tešia zo svojich ratolestí.

Norisová Čítajte viac Ako vyzerali Norisová, Kanócz či Stanková v začiatkoch kariéry? Krásou pobláznili aj v Čechách, pozrite sa

Nela Pocisková vychováva s partnerom, hercom Filipom Tůmom, syna Hektora a dcérku Lilianu. Z materskej sa už aj ona vrátila do pracovného kolotoča. Pred časom si zahrala epizódnu rolu v markizáckom seriáli Pán profesor. Ale veľkú rolu stvárni u konkurencie, na JOJ-ke sa predvedie ako jedna z hlavných postáv seriálovej novinky Nemocnica, v ktorej si bude sympatická herečka a speváčka obliekať biely plášť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@pociskova.nela)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Kanócz #Nela Pocisková #Prvá posledná

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...