Zaoblená Gadot prichytená v cukrárni: Wonder Woman dostala chuť na sladké!

Od nakrúcania má momentálne pauzu, môže si však dopriať sladké. Aspoň tak sa zdá podľa paparazzovských záberov izraelskej herečky a bývalej kráľovnej krásy Gal Gadotovej.

03.06.2021 00:00
613287806 Foto:
Herečka Gal Gadot odchádza z cukrárne v Los Angeles s peknou "výslužkou". Zdá sa, že v tehotenstve má chuť na sladké.
debata

Predstaviteľku filmovej Wonder Woman zvečnili objektívy počas uplynulého víkendu, keď si to šinula domov pri odchode z obchodu s pekárenskými a cukrárskymi výrobkami. Neodchádzala s prázdnymi rukami, v jednej z nich mala papierovú krabicu, ktorá bola pravdepodobne naplnená sladkými dobrotami.

Tridsaťšesťročná brunetka, ktorá je víťazkou súťaže Miss Izrael a už niekoľko rokov boduje aj na filmových plátnach v hollywoodskych blokbasteroch, však zaujala ešte čímsi iným. Áno, v tomto prípade ide o jej postavu a výrazne zaoblené bruško – hviezda je totiž tehotná.

Herečka Gal Gadot ako Wonder Woman na zábere z... Foto: SITA/AP, Clay Enos
Film Wonder Woman 1984 Herečka Gal Gadot ako Wonder Woman na zábere z filmu Wonder Woman 1984.

Nie je to tak dávno, čo Gadot potvrdila verejnosti, že s manželom Yaronom Varsanom čakajú tretieho potomka. Doma už majú dve spoločné dcérky Almu a Mayu. Či ku nim pribudne ďalšie dievča alebo to tentoraz bude syn, sa ukáže už o pár týždňov – Gadotovej termín pôrodu sa podľa zdrojov z jej okolia blíži.

Napriek tomu, že Gal si momentálne dopraje materskú pauzu a nevenuje sa novým projektom, ani v roku 2021 sa bez nej diváci „nezaobídu“. Pôvabnú herečku mohli len nedávno vidieť v štvorhodinovej režisérskej verzii Zacka Snydera Liga spravodlivých, ktorú uviedla televízia HBO Max a HBO. Na obrazovkách Netflixu by mal mať premiéru akčný film Red Notice, kde sa predstaví po boku Dwayna Johnsona a Ryana Reynoldsa.

Gadot už dávnejšie dokončila aj nakrúcanie slávnej detektívky z pera Agathy Christieovej – Smrť na Níle. Jej premiéru však štúdia posunuli až na budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #paparazzi #sladká chuť #Gal Gadot

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...