Dcéra milionárov Geissenovcov oslávila 18! Blond po mame nie je, ale pred objektívom jej to ide

Staršia dcéra svojrázneho milionárskeho páru Carmen (56) a Roberta Geissenovcov (57) oslávila 30. mája sladkých 18 a stala sa tak plnoletou.

03.06.2021 00:00
Carmen a Robert Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci.
debata (1)

Odmalička sa Davina so svojou rodinou objavovala pred kamerami šou Geissenovci – Ťažký život milionárov a diváci tak mohli sledovať, ako dospieva. Na narodeniny svojej staršej dcéry nezabudla jej mama ani na Instagrame, kde zverejnila niekoľko koláží a takisto báseň, ktorú jej napísala.

Rovnako, ako všetkým tínedžerom, aj Davine a jej sestre Shanii (16) sa občas zdalo, že ich mama je trápna. Carmen Geiss je skutočne skvelá matka, ako to o nej v jednom z videí povedala jej dcéra, ale zároveň dodala: „Možno je to tým, že má dve dievčatá a preto chce pôsobiť mladšia ako je. Jej to tak vyhovuje, ale niekedy je to prehnané,“ uviedla Davina. Pre Carmen Geiss však napriek tomu, že jej dcéra je plnoletá, stále platí: „Navždy bude tvoj domov záchranným člnom a prístavom,“ uviedla na Instagrame.

Rovnako, ako jej mladšia sestra Shania, aj Davina má ambiciózne plány do budúcnosti. Zatiaľ, čo Shania chce vybudovať svoju vlastnú módnu značku, Davina chce podnikať s nehnuteľnosťami, ako uvádza stránka RTL. Ale svoju módnu kolekciu má už aj ona, ako pred pár dňami oznámila na Instagrame, kde zverejňuje pre fanúšikov pravidelne príspevky. Pózovanie pred objektívom má v krvi, peknej hnedovláske to žiaden problém nerobí.

Obe dcéry boli pre Geissenovcov doslova vymodlenými potomkami. Manželia majú totiž za sebou aj naozaj ťažké okamihy, keďže Carmen mala problém s donosením dieťatka a 10 razy potratila. Napokon sa jej podarilo priviesť na svet dve dcéry, Davinu a Shaniu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...