Dolly Parton chodí spávať s kompletným líčením! Dôvod? Istú logiku to má

Asi všetky rady od odborníkov znejú rovnako - dámy, nezabúdajte sa odlíčiť pred tým, ako si ľahnete do postele. Slávna country diva Dolly Parton ich úspešne ignoruje už dekády. A dôvod? Neuveríte...

03.06.2021 10:00
shutterstock 1309396582 Foto:
Speváčka Dolly Parton.
debata (1)

Ako prezradila 75-ročná Parton v novom rozhovore pre WSJ Magazine, proti základnému pravidlu o pleť ide z jedného špecifického dôvodu.

„Nikdy neviem, či nepríde zemetrasenie alebo tornádo a ja nebudem musieť utekať uprostred noci von z domu,“ vyhlásila s humorom Dolly Parton. „Aj preto si odličujem pleť a robím celú tú kozmetickú rutinu až ráno. Do postele si líham s mejkapom,“ zdôraznila.

Podotkla tiež, že nerada sa odličuje večer, pretože to nechce robiť vlastnému manželovi. „Môj úbohý manžel sa musí na mňa pozerať, nechcem mu to urobiť,“ pokračovala ďalej autorka megahitu Jolene. „Takže to takto robím roky. Ráno sa odlíčim a potom znovu nalíčim a počas dňa sa ešte prepudrujem a vylepším drobnosti,“ doplnila speváčka, ktorá sa nedávno zapojila do kampane na podporu očkovania.

Urobila tak dokonca so spomenutou skladbou Jolene, keď jej refrén prespievala do podoby slova „vaccine“, teda vakcína, a vyzvala ľudí, aby neváhali a nechali si pichnúť tú svoju.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #mejkap #Dolly Parton

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....