Judit Bárdos má Slnko v sieti. A po Dome už aj ponuku z Česka

Herečka Judit Bárdos sa v utorok večer stala víťazkou filmovej ceny Slnko v sieti. Za výkon vo filme Dom ju ocenili členovia Slovenskej filmovej a televíznej akadémie.

19.04.2012 06:45
Judit Bárdos Foto:
Herečka Judit Bárdos s cenou Slnko v sieti.
debata

„Neviem, či cena ako Slnko v sieti dokáže zmeniť život mladej herečke, ale možno pri podávaní prihlášky do nejakého divadla alebo na kastingu už budem mať za sebou niečo, s čím môžem hrdo vystúpiť,“ konštatovala študentka VŠMU pre Pravda.sk.

Vo filme Dom účinkovala pod vedením režisérky a scenáristky Zuzany Liovej. Spoluprácu si veľmi pochvaľuje. „Bola to vlastne moja prvá profesionálna skúsenosť. So Zuzanou sme sa veľa pred nakrúcaním zhovárali a spoznala som v nej úžasného človeka a našla kamarátku,“ uviedla Bárdos, ktorú čaká ďalšia filmová príležitosť.

Nechcela však o nej veľa prezradiť. „Myslím, že to ešte nemôžem. Ale je to český projekt a dostala som v ňom vedľajšiu úlohu,“ naznačila rodáčka zo Senca. Napriek tomu, že stále študuje, Bárdos už účinkuje dlhší čas aj na doskách SND. Objavuje sa napríklad v hrách Coriolanus, Herodes a Herodias či Ivanov. „Zaujímavý je pre mňa film aj divadlo, bola by som šťastná, ak by som mohla pracovať v oboch sférach,“ dodala pre Pravda.sk.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...