Zdržanlivá Steffi Graf: Verili by ste, že tancovala na stole? Je to tak! Ale pri akej príležitosti?

Tenisová legenda Steffi Graf je známa svojou zdržanlivosťou. O súkromí veľa nerozpráva a nedelí sa ani o osobné zážitky. A predsa má také aj ona.

17.06.2021 00:00
Steffi Graf Foto:
Steffi Graf.
debata

52-ročná športová hviezda a manželka Andrého Agassiho (51) však prežila aj oslavu, počas ktorej „zahodila“ zábrany a zatancovala si v bujarej nálade priamo na stole. Prezradila to v rozhovore pre francúzske športové noviny „L'Equipe“.

Ako k udalosti prišlo? Po vážnom zranení kolena v roku 1997 musela Steffi Graf podstúpiť operáciu. Dvanásť mesiacov nemohla hrať. Napriek nepriazni osudu sa v roku 1999 odhodlala na návrat a to s obrovským úspechom. Vo finále French Open čelila vtedy 29-ročná Graf iba 18-ročnej svetovej jednotke Martine Hingisovej a zápas vyhrala. 52-ročná legenda si spomenula na tento okamih v rozhovore pre spomínaný denník a vysvetlila, ako k tancu na stole došlo.

Assasi Grand Slam Čítajte viac Takto vyzerá ich šťastie po 20-tich rokoch manželstva! Steffi Graf, Andre Agassi a ich spoločný okamih

„Bolo to po víťazstve na French Open v roku 1999,“ opísala Graf. „Nemyslela som si, že po náročnej operácii kolena budem môcť opäť hrať tenis a že budem opäť fyzicky konkurencieschopná. Takže moja výhra bola rovnako vzrušujúca, ako aj neočakávaná. Nikdy predtým ani potom som na stole netancovala.“

Ako uvádza nemecký portál Vip.de, z tohto tanca existujú aj fotografie. Tie však pravdepodobne zostanú v jej súkromnom fotoalbume a vidieť ich tak môže len pár ľudí – manžel Andre Agassi či ich dve spoločné deti – Jaden Gil (19) a Jaz Elle (17).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andre Agassi #Steffi Graf

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...