Speváčka Farna v nadživotnej veľkosti na Times Square! Toto XXL mi lichotí

Tak tomu sa hovorí zásah do čierneho. Česká speváčka Ewa Farna sa môže pochváliť novinkou, ktorú jej bude závidieť nejedna kolegyňa či kolega. Ozdobila obrovský videobilboard na newyorskom Times Square.

17.06.2021 09:49
Ewa Farna Foto:
Speváčka Ewa Farna na archívnom zábere.
debata

Poľsko-česká hviezda zdieľala záber, na ktorom je zreteľne vidieť celú komunikáciu a spojenie so streamovacou službou Spotify na obrovskej ploche v centre diania vo Veľkom jablku. Farna sa však na Times Square neocitla úplnou náhodou. Spotify si ju vybralo ako jednu z tvárí novej kampane Equal, globálnej iniciatívy, ktorá má upozorniť na potrebu rovnoprávnosti žien a mužov v hudobnom priemysle.

Farna, ktorá je často terčom komentárov či stredobodom pozornosti médií pre svoje krivky, napísala v stredu na svojom Instagrame humorný komentár k úspechu, ktorý zaznamenala. „Time Square, New York práve teraz. Tak už som oficiálne veľká ako barák. Ale táto veľkosť XXL mi celkom lichotí.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Farnu si spoločnosť Spotify nevybrala náhodou. Môže za to jej skladba Telo, vďaka ktorej sa ocitla v zozname svetových speváčok, ktoré Spotify zaradil do výberu spomenutej globálnej kampane a jej myšlienky.

Pesnička má na YouTube okolo milióna zhliadnutí, aký je počet streamovaní priamo na hudobnej službe známe nie je. Dá sa však predpokladať, že k tvorbe 27-ročnej speváčky, ktorá kariéru odštartovala ešte ako tínedžerka, sa určite dostane viac ľudí aj z iných krajín ako je Česko, Poľsko či Slovensko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Ewa Farna #Spotify #Times Square

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...