Z Helen Mirrenovej odpadnete: Rýchlo, dochádza mi pena! V slávnej šou diskutovala z vane

Helen Mirrenovej sa podaril opäť unikátny kúsok! Do slávnej Tonight Show moderátora Jimmyho Fallona sa vo štvrtok večer prihlásila z naozaj originálneho miesta. Z vane!

19.06.2021 13:30
Helen Mirren Foto:
Oscarová Helen Mirren ako hosť Jimmyho Fallona v Tonight Show.
debata

Sedemdesiatpäťročná herečka počas rozhovoru vyzvala Fallona, aby bol rýchly, keďže jej vo vani „dochádzajú bubliny“, čiže pena, ktorá ju zahaľovala. Helen, ktorá sa stala súčasťou šou, aby spropagovala novinku Rýchlo a zbesilo 9, sa na obrazovke cez video objavila vo vani, čím úplne ohromila Fallona: „Panebože, to je… úžasné. Milujem ťa, si skvelá,“ odznelo z úst prekvapeného moderátora.

„Som na jednom z mojich obľúbených miest,“ prihovorila sa Mirren. „Si prvým hosťom, ktorý bol počas Tonight Show vo vani,“ povedal Fallon. Vaňu označila oscarová hviezda sa svoje obľúbené miesto, z ktorého sa rozpráva s manželom. „Tak prečo sa takto nerozprávať s celou Amerikou! To je na zoom-e úžasné.“

Následne už spozornela a Fallona so smiechom upozornila, že jej dochádza pena. „Rozprávaš a rozprávaš, ale bublinky dochádzajú.“ Na to Fallon povedal, že bude veľmi rýchly. „Áno, rýchly a zbesilý,“ dodala Mirren.

helen2010 Čítajte viac Takto sa obliekajú dámy v dôchodkovom veku? Prečo nie! Helen Mirren vyrazí dych

Film Rýchlo a zbesilo 9 prichádza v týchto dňoch aj do slovenských kín a okrem Mirrenovej sa v ňom predvedie aj ďalšia držiteľka Oscara, Charlize Theron. Slávna britská rodáčka v júli oslávi 76. narodeniny, ale tipoval by jej ich málokto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...