Tatum urobil to, čo nikdy predtým! Nie, svaly to nie sú, ukázal dcérinu tvár

Niektoré celebrity si súkromie starostlivo strážia. Najmä, ak ide o ich deti. Patril k nim aj herec Channing Tatum s exmanželkou Jennou Dewanovou. Teraz však prišla zmena.

28.06.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

Známy americký fešák, ktorého diváci poznajú z hitov ako 21 Jump Street či Magic Mike, zverejnil vôbec prvýkrát fotografiu s dcérkou Everly – dnes osemročnou ratolesťou, ktorá sa narodila počas jeho manželstva s Dewanovou. Hoci aj v minulosti známy celebritný párik občas pridal na sociálne siete fotografiu dcéry, jej tvár bola vždy rozmazaná alebo dievčatko fotili odzadu, aby ju nebolo možné rozpoznať. Teraz však 41-ročný Tatum spravil výnimku.

Fotografia vznikla na pláži počas spoločnej dovolenky otca s dcérou. „Moja maličká si moje všetko. Si môj svet a moje srdce. Na tomto obrázku sa pozeráš na mesiac a rozprávaš mi proroctvo splnu od morskej víly. A potom sme sa rozbehli do vody a so svetielkujúcimi paličkami hľadali ďalšie morské víly,“ napísal Tatum k fotografii.

„Povedala si mi, že si sa dotkla vyholenej morskej panny za hlavu a videla si jej chvost. Dúfam, že keď si toto raz prečítaš, budeš sa smiať,“ doplnil ešte Tatum.

Časť hercových fanúšikov sa rozplýva nad otcovským vzťahom k dcérke, no ďalšia nezabudla poukázať ani na to, v akej forme sa hollywoodska hviezda nachádza. Tatum už dávnejšie priznal, že sa momentálne venuje tvrdému tréningu a vracia sa späť do formy. Na obrázku to vidieť viac než dobre.

Dôvodom je aj nakrúcanie nového filmu The Lost City of D, v ktorom sa po jeho boku objavuje hollywoodska herečka Sandra Bullock. Dvojica nedávno zdieľala záber z nakrúcania, podľa ktorého sa zdá, že si prácu na novom filme užívajú naozaj s humorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #dcéra #Instagram #fotografia

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...