Kráska z Rýchlo a zbesilo o novej láske: 4 dni po odchode od manžela som odletela za ním

Herečka Jordana Brewster sa počas minulého roka stihla odlúčiť od manžela, s ktorým tvorili pár niekoľko rokov a našla si nového partnera. Zdá sa však, že to bol osud, aby sa stretli. Brewster dokonca prezradila detaily.

27.06.2021 00:00
612691433 Foto:
Herečka Jordana Brewster a jej partner Mason Morfit na zábere z mája 2021.
debata

V texte, ktorý brazílska rodáčka napísala pre magazín Glamour, sa priznáva k tomu, že súčasného partnera Masona Morfita spoznala pred štyrmi rokmi a stalo sa tak dokonca v spoločnosti jej exmanžela Andrewa Forma. „Mason a ja sme sa stretli raz, ešte keď sme boli obaja zadaní v manželstve, pred štyrmi rokmi. Na obede so spoločnými priateľmi sedel vedľa môjho vtedajšieho manžela a rozprávali sa o Hollywoode. Vždy sa hanbím v nových spoločenských situáciách, tak som sa ospravedlnila a potulovala sa po Park City. Ale Masona som okamžite brala na vedomie: bol roztomilý, očarujúci. Krátko po tom obede som ho začala sledovať na Instagrame. Tešila som sa z jeho sladkého, sebazničujúceho humoru. Jeho inteligencia ho urobila o to atraktívnejším. Začal ma sledovať tiež. Moje srdce doslova poskočilo, len čo označil, že sa mu páči môj príspevok alebo komentoval niečo, čo som napísala,“ prezradila herečka veľmi úprimne.

S manželom Andrewom Formom vraj situácia už dlhší čas naznačovala, že sú viac priateľmi ako partnermi. Brewster v texte pre magazín zdôraznila, že práve to jej v manželstve chýbalo. Keď ich spoločné deti trošku vyrástli, začala mať pocit, že jej chýba partner – Form sa vraj s nadšením venoval práci a ona bola doma často sama. Napokon sa priateľsky dohodli na odluke.

Herečka Jordana Brewster a jej partner Mason... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
609066728 Herečka Jordana Brewster a jej partner Mason Morfit na pláži v Santa Monice. Spoločnosť im robil aj pes Rowie.

„Štyri dni potom, čo som sa odišla od Andrewa, som sedela v lietadle do San Francisca, aby som navštívila toho muža, ktorého som stretla iba raz, ale ktorý zostal v mojej mysli,“ napísala Jordana Brewster. "Chcela som ho vidieť, aby som si potvrdila, či sa obraz, ktorý som si vytvorila v mysli, zhoduje s realitou. A čo som dostala, bolo oveľa viac, ako som čakala.“

Dvojica sa od seba priam nevie odtrhnúť a ich zábery sú aj živnou pôdou pre paparazzov. Často ich vidieť v spoločnom objatí, bozkoch a vyzerajú priam idylicky. Morfit je šéfom a spolumajiteľom spoločnosti ValueAct Capital a zhruba dva roky predtým, ako sa dali dohromady s pôvabnou herečkoi, ukončil aj on svoje predchádzajúce manželstvo. Zostáva veriť, že táto „osudová“ láska bude trvať čo najdlhšie. Romantickej hviezde aktuálneho kinohitu Rýchlo a zbesilo 9 držíme palce.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Elle #Jordana Brewster #Mason Morfit

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...