Tajomstvo titulnej fotky novej autobiografie Karla Gotta: Kto ju vyberal? Vdova Ivana to nebola

Už o pár dní sa fanúšikovia zosnulého speváka v Čechách aj na Slovensku dočkajú skvelého darčeka.

29.06.2021 09:28
Karel Gott Lýra 50 Foto: ,
Karel Gott na archívnej snímke.
debata

Ako už začiatkom júna prezradila Ivana Gottová, v deň nedožitých narodenín Karla Gotta, 14. júla, sa k fanúšikom dostane autobiografia nesúca názov Karel Gott: Moja cesta za šťastím. Na Slovensku sa objaví len o pár dní neskôr, 20.júla.

Aktuálne zverejnila vdova Ivana Gottová na Instagrame aj spomienkový záber, na ktorom jej manžel vyberá fotografiu na titulnú stránku knihy. „Sám Karel Gott ju schválil. Vybral fotografiu Lenky Hatašovej,“ napísala okrem iného fanúšikom na facebooku, stránku zosnulého speváka sleduje vyše 300 000 ľudí.

Na výber fotografie okamžite zareagovali fanúšikovia, ale aj známe osobnosti. Speváčka Jitka Zelenková takisto komentovala zverejnený záber: „Skvelá titulná fotka,“ napísala.

Karel Gott začal na sklonku života písať spomínanú autobiografiu, o ktorej informoval ešte počas svojho života aj on sám. V roku 2019 odišiel na Sardíniu, aby si zaspomínal na nezabudnuteľné okamihy z jeho života, ktoré sa následne do jeho knihy dostali. S fanúšikmi sa neskôr podelil aj o záber, na ktorom sedí za stolom a pred ním je rozložené množstvo fotografií, do výberu ktorých sa Karel Gott pustil práve kvôli knihe. Na výsledok si museli priaznivci Zlatého slávika počkať o čosi dlhšie, ako sa predpokladalo, keďže kniha sa k nim mala dostať už na jeseň.

Karel Gott Čítajte viac Konečne! Vdova Ivana posiela Gottovým fanúšikom odkaz, oni búrlivo reagujú

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie, a pozvaných hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...