Deppova exmanželka poriadne prekvapila: Má dcérku! Prišla na svet už v apríli

Poriadny šok zažili fanúšikovia herečky Amber Heardovej, keď si vo štvrtok podvečer otvorili jej konto na sociálnej sieti. Hviezda sa podelila o novinku, o ktorej tušili asi len tí najbližší.

02.07.2021 08:00
Amber Heard Foto: ,
Herečka Amber Heard na archívnom zábere z roku 2018.
debata

Bývalá manželka herca Johnnyho Deppa sa stala mamou dcéry. Ako prezradila, dievčatko, ktoré dostalo meno Oonagh Paige Heard, sa narodilo už v apríli tohto roka.

„Pred štyrmi rokmi som sa rozhodla, že budem mať dieťa. Chcela som to za mojich vlastných podmienok. Dnes oceňujem, aké radikálne je pre nás ženy premýšľať nad jednou z fundamentálnych častí nášho osudu v tomto zmysle,“ napísala Heard na sociálnej sieti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

„Moja dcéra sa narodila 8. apríla 2021, volá sa Oonagh Paige Heard a je začiatkom zvyšku môjho života,“ dodala tiež hviezda hitu Aquaman, ktorá na jar tohto roka oslávila 35. narodeniny. Dcéru pomenovala na počesť svojej zosnulej mamy.

Ako poukázala stránka PageSix.com, herečka nemôže mať vlastné deti a dcérku jej vynosila náhradná matka. „Oonagh je absolútne rozkošná a Amber je uchvátená šťastím. Vždy vedela, že chce byť mamou a toto obrovské želanie sa stalo skutočnosťou. Je nesmierne vďačná žene, ktorá jej pomohla dievčatko vynosiť,“ citovala stránka svoj zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #dcéra #Amber Heard

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...