Krásna dcéra Juda Lawa spravila radikálny krok! Šmyk a vlasy sú preč, takto vyzerá dnes

Jej pôvab už dávnejšie zaujal módnych fotografov a magazíny. Iris Law, dcéra britského herca Juda Lawa, sa však rozhodne nechce radiť ku klasickým modelkám na spôsob 90-tych rokov.

05.07.2021 12:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iris Law (@lirisaw)

Vo štvrtok odhalila dvadsaťročná Iris na svojom profile na platforme TikTok novú podobu. Hoci najprv to vyzerá, že pózuje s účesom z dlhých hnedých vlasov, o pár sekúnd všetkým ukáže, že to je parochňa. Pod ňou sa skrýva len pár centimetrov kratučký účes, odfarbený na blond. Kratučké vlasy, ešte vo svojej pôvodnej tmavej farbe, tiež predviedla Iris pred objektívom fotografa Alasdaira McLellana v magazíne Vogue.

„Chcela som spraviť niečo oslobodzujúce. A v deň, keď som si ostrihala vlasy, som zmenila môj život. Nikdy predtým som nič podobné neskúsila,“ uviedla v rozhovore pre magazín. „Pozrela som sa do zrkadla a myslela som si, že to bude veľmi emotívne. Že mi bude za nimi ľúto. Ale nebolo, cítila som sa naozaj pozitívne,“ komentovala tiež pre časopis Iris Law.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iris Law (@lirisaw)

Rozhodnutie zmeniť svoju hrivu na takmer vyholenú hlavu však neprišlo len kvôli pocitu vnútorného oslobodenia. Dôvodom je aj televízny projekt Pistols, ktorý pod taktovkou televízie FX prinesie príbeh kapely Sex Pistols. Iris Law v seriáli získala rolu kultovej punkovej ikony Soo Catwoman, ktorá bola známa svojim kratučkým účesom s čiernymi natupírovanými prameňmi po stranách, ktoré pripomínali mačacie uši.

Kvôli novému projektu podstúpila výraznú vizuálnu zmenu aj ďalšia herečka, ktorá si v ňom zahrá. Reč je o Maisie Williamsovej, známej zo seriálu Hra o tróny. Tá si nechala odfarbiť obočie aj vlasy na platinovú blond.

@iris__law

##ididit ##fypツ

♬ original sound - Makayla

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #seriál #účes #dohola #Iris Law

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....