Blake Shelton a Gwen Stefani: Sú už svoji či nie? Tu je odpoveď!

Okolo svadby prominentného páru Blake Shelton a Gwen Stefani je stále horúco.

04.07.2021 00:00
Gwen Stefani a Blake Shelton Foto:
Gwen Stefani a Blake Shelton.
debata

Americké médiá už v júni informovali, že už majú byť „svoji“. Podľa aktuálnych informácií magazínu People je však všetko inak a svadba ich stále iba čaká. Ale má sa uskutočniť veľmi skoro – a to v priebehu nasledujúcich 10 dní v Oklahome.

Magazín uvádza, že má k dispozícii oficiálnu žiadosť snúbencov, ktorou museli úrady v Oklahome požiadať o možnosť uzatvorenia manželstva. Toto „povolenie“ má platnosť 10 dní, takže dvojica sa musí poponáhľať.

Speváčka Gwen Stefani prišla v šatách Yanina Couture po boku snúbenca Blakea Sheltona. Čítajte viac Bude svadba? Gwen Stefani je vraj pripravená, už len nájsť termín

Gwen Stefani (51) a country interpret Blake Shelton (45) sa zoznámili v šou The Voice v roku 2015 a zásnuby oznámili na jeseň 2020. K žiadosti o ruku tak prišlo po piatich rokoch vzťahu, prsteň jej Shelton nastokol na ruku v Oklahome.

Obom sa v čase ich zoznámenia rozpadli predošlé vzťahy. Stefaniovej s hudobníkom Gavinom Rossdaleom, s ktorým má tri deti, Sheltonovi s country speváčkou Mirandou Lambertovou. Cestu k sebe si tak našli v období, kedy obaja prechádzali rozvodmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Blake Shelton

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...