Z profi futbalistu profi divák? Beckham strieda jednu lóžu za druhou - aha, aký elegán!

Zdá sa, akoby aktuálne bývalý futbalový profesionál David Beckham vypĺňal svoj voľný čas fanúšikovaním. Či lepšie povedané sledovaním prestížnych zápasov z VIP lóže.

11.07.2021 10:20
Britain Wimbledon Tennis Foto: ,
Bývalá futbalová hviezda David Beckham sleduje z VIP lóže tenisový zápas vo Wimbledone.
debata

Britský rodák sa počas tohto týždňa objavil hneď na dvoch dôležitých podujatiach, ktorými žije Veľká Británia. Priamo za princom Williamom usadili hostitelia Beckhama na futbalovom štadióne vo Wembley, kde sa konal semifinálový zápas medzi Anglickom a Dánskom. Prítomnosť na futbalovom zápase v rámci majstrovstiev EURO je vlastne pochopiteľná, otec štyroch detí sa však len na zelený trávnik neobmedzil.

V piatok popoludní sa 46-ročný Beckham objavil aj na tenisovom zápase vo Wimbledone, kde sa odohráva už 11. deň tohto prestížneho tenisového turnaja. Samozrejme, ani tentoraz neponechal nič na náhodu a predviedol svoju elegantnú vizáž a príťažlivý look.

zväčšiť Bývalá futbalová hviezda David Beckham (v... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain Wimbledon Tennis Bývalá futbalová hviezda David Beckham (v strede) prichádza na tenisový zápas vo Wimbledone.

Oblečený do bieleho saka s dvojradovým zapínaním vzdal hold tenisovej farebnosti, ale zároveň doslova žiaril priamo v hľadisku – medzi väčšinou pánov a dám, ktorí stavili skôr na decentné a tmavšie farby. David Beckham si pritom podobné príležitosti zjavne užíva – hoci športovo už ako profesionál nepôsobí, zúčastňovať sa na športových podujatiach ho baví.

Platí však, že veľkou fanúšičkou nie je jeho polovička – dizajnérka a niekdajšia speváčka Victoria Beckham. Tú vídať po Beckhamovom boku na športových akciách sporadicky. David si však zjavne vždy dokáže nájsť náhradu. Na Wimbledon ho napríklad sprevádzal tentoraz jeho kamarát a známy promotér a majiteľ siete nočných klubov v Miami Dave Grutman.

zväčšiť Princ William (a za ním v pozadí David Beckham)... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Britain England Denmark Euro 2020 Soccer Princ William (a za ním v pozadí David Beckham) počas zápasu Euro 2020 Anglicka proti Dánsku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #wimbledon #fanúšik #VIP

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...