Beňová ukázala dcérku aj figúru v plavkách: Jej plážová výbava nie je lacná záležitosť

Rolu mamy si europoslankyňa Monika Beňová opakuje po viac ako dvoch dekádach. A zdá sa, že chvíle s niekoľkomesačnou dcérkou Leou aj partnerom Ľubomírom Klčom si nadovšetko užíva.

14.07.2021 00:00
debata (5)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

V prípade 52-ročnej Beňovej to dokazujú aj zábery z jej Instagramu, ktorými zásobuje svoju fanúšikovskú (a sledovateľskú) základňu pomerne často. Posledné dni sa niesli v znamení oddychu a dovolenky, ktorú celá rodina strávila pri vode.

Aj pri tej príležitosti sa politička predviedla pred objektívom v plavkách, so spokojnou dcérkou v náručí. Je jasné, že v obľube má jednodielne modely a tiež platí, že nejde o žiaden lacný špás. Konieckoncov, Monika Beňová mala vždy pre značkovú módu od luxusných mien slabosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

V tomto prípade 52-ročná mamička previedla prúžkovaný model Missoni, ktorého cena prekračuje sumu 300 eur. V plážovej výbave má však ešte drahšie modely. Na jej Instagrame sa napríklad dá vidieť video z hodiny plávania, ktorú absolvovala s dcérkou. A v jednodielnych plavkách značky Christian Dior. Tie sa predávajú na oficiálnej stránke francúzskeho módneho ateliéru za 500 eur.

Hoci si radosť značkovými kúskami robí celkom pravidelne, možno už čoskoro do jej garderóby pribudnú ďalšie – v auguste Beňovú čaká oslava narodenín a tak je jasné, že jej blízki a kamaráti majú dostatok tipov na darčeky. Sociálne siete a platforma Instagram sú potom zárukou, že nejaké z nich verejnosť čoskoro uvidí aj na známej nositeľke.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #dcéra #plavky #Dior #Monika Beňová #Missoni

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...