Fanúšikovia ju takmer nespoznali! Ivana Surovcová zmenila účes, pozrite sa

Mama ročnej dcérky Belly zatúžila po zmene. Ako sa vám páči?

06.08.2021 13:30
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová prišla na... Foto:
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová na archívnej snímke.
debata

Ivana Gáborík (rod. Surovcová) je bezpochyby krásna žena, ktorá však so svojím imidžom často neexperimentuje. Ale zmena sa napokon z času na čas zažiada každej žene a tak sa sympatická mama malej Belly odhodlala! Fanúšikom na Instagrame, ktorých má vyše 170 000, sa pochválila novým účesom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Vlasy má na zábere manželka Mariána Gáboríka o čosi svetlejšie a takisto kratšie. Dokonale vyhladené pramene jej lemujú peknú tvár a padajú do čela. Na reakcie fanúšikov nemusela známa tanečnica dlho čakať – niektorým sa zmena páči, iným menej. Dokonca sú aj takí, ktorí píšu, že ju s novým účesom takmer nespoznali. A padlo aj prirovnanie k slávnej seriálovej vyšetrovateľke Makepeaceovej.

Do spoločnosti vyrazili aj manželia Gáboríkovci. Ivana a Marián. Čítajte viac Veľký deň dcérky Gáboríkovcov! Rozkošná Bella, nádherná mama

Ivana Gáborík sa v máji 2020 stala mamou. Svojmu manželovi, hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi, porodila 20. mája dcérku, ktorá dostala meno Bella. Od toho momentu sa krásna mamička svojím malým pokladom pravidelne pýši aj na Instagrame. Na aktuálnych záberoch však malá Bella chýba, ich hviezdou je pekná blondínka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Ivana Surovcová

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...