Maskovaná pod šiltovkou a rúškom: Megan Fox sa vyparila z kliniky krásy ako gáfor

Nie je to tak dávno, čo sa Megan Fox ukázala v talk-šou Jimmyho Kimmela a vyvolala všeobecný rozruch fanúšikov aj novinárov. Treba podotknúť, že vyzerala naozaj ukážkovo a aj si záujem užívala. Ako sa však vraví, nie každý deň je nedeľa.

08.08.2021 00:00
621201123 Foto:
Megan Fox na návšteve talk-šou Jimmyho Kimmela v Los Angeles.
debata

Keď pred pár dňami Foxovú zachytili objektívy paparazzov pri odchode z kliniky krásy v Beverly Hills, už o toľko záujmu zjavne nestála. Tridsaťpäťročná herečka bola oblečená v teplákovej súprave, na hlave mala nasadenú šiltovku a tvár jej zakrývalo ochranné rúško. Maskovaná takmer akoby sa chystala na prepad banky naskočila Fox do svojho luxusného automobilu a pred kamerami odfrčala zase naspäť domov.

Podľa viacerých zdrojov je Fox úplna perfekcionistka a týka sa to aj jej vzhľadu. Ak s ním nie je spokojná, nechce sa fotiť, ani netúži po tom, aby ju filmovali. Čo je vlastne vo filmovej brandži a pri hereckej profesii pochopiteľné.

Nedávno sa herečka priznala aj k staršiemu incidentu, ktorý v nej vraj tiež podnietil túžbu po tom, aby svoj „obraz na verejnosti“ lepšie kontrolovala. Išlo o vyhlásenie Zlatých glóbusov pred pár rokmi, po ktorom údajne nadobro sekla s pitím alkoholu.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

„Na glóbusoch vždy položia na stôl obrovskú fľašu Moetu na stôl. Jasné, že som mala niekoľko pohárikov a dnes už radšej nepijem a mám na to pádny dôvod. Dokážem potom na červenom koberci povedať kopu sra..k, ktoré by nemali vôbec zaznieť,“ vyhlásila pred časom v rozhovore pre WWD.

Foxovú momentálne môžu diváci vidieť v novinke s názvom Midnight in Switchgrass, na ktorého premiéru prekvapivo hviezda neprišla. Dôvodom údajne boli jej obavy z pandémie. Objavili sa však aj tvrdenia, že s výsledkom filmu nie je veľmi spokojná a preto sa rozhodla radšej zostať doma a nevyraziť na premiéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #klinika krásy

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...