Výročie oslávili na jachte! Robbie Williams ako 'model', jeho polovička v bikinách

Najprv dovolenkovali na juhu Francúzska, teraz sa presunuli do Turecka. Jachta s celebritnou posádkou zaujala paparazzov. Do ich pozornosti sa dostal spevák Robbie Williams aj s manželkou Aydou Fieldovou a ich deťmi.

10.08.2021 11:01
626062137 Foto:
Spevák Robbie Williams a jeho manželka Ayda Field (v strede) na zábere z jachty pri pobreží Turecka.
debata (1)

Zábery, ktoré vznikli pri tureckom pobreží, sú hotovou rodinnou idylkou. Spevákova família si užívala slnečné počasie, more, skákanie do vody aj vodné zábavky na člne či nafukovacích ležadlách. Prehliadnuť sa, samozrejme, nedala ani podoba známych manželov v plážovej garderóbe. Ayda Field predvádzala štíhle telo v dvojdielnych zelených bikinách, jej manžel sa zase mohol pochváliť udržiavanou, hoci trošku „tatkovskou“ figúrou v šortkách z dielne Versace.

Na margo kúsku od slávnej talianskej značky si neskôr urobila žart aj samotná Ayda Field, keď na svojom profile na Instagrame zverejnila fotku pózujúceho Robbieho v iných šortkách z „morskej“ kolekcie značky. „Donatella, tak ho už konečne zamestnaj,“ napísala k záberu, kde sa Robbie Williams snaží o nepreniknuteľný pohľad a profesionálnu pózu.

Manželská dvojica len nedávno oslávila výročie sobáša. Ayda a Robbie sa vzali 7. augusta a ani to sa nezaobišlo bez zdieľania na sociálnych platformách. „7. augusta 2010 sme povedali ‚áno, beriem‘ a aj po jedenástich rokoch si užívam stále tie najlepšie chvíle s mojím najlepším kamošom,“ napísala herečka Field.

Dvojica spoločne vychováva štyri deti, synov Charltona a Beaua a dcéry Theodoru a Charlotte. Dve z nich vynosila páru náhradná matka, dve porodila Ayda Field.

Robbie Willams Čítajte viac Súboj so šedinami najprv riešil farbou! A teraz? Robbie Williams skončil naholo

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Robbie Williams #Turecko #Ayda Field

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...