Schindlerová v bikinách žije svoj sen! Vďaka sexy fotkám vraj fanúšikovia tiež

Pred pár dňami bola jednou z hviezd finálového večera súťaže Miss Slovensko. Speváčka Martina Schindlerová zaujala sexy stylingom. Jej fanúšikovia si však prišli na svoje aj po finále.

12.08.2021 11:20
Martina Schindlerova Foto:
Speváčka Martina Schindlerová počas večera aj zaspievala.
debata (3)

Na sociálnej sieti pribudla v stredu fotografia, ktorá zachytáva niekdajšiu účastníčku súťaže Superstar na pláži. A, samozrejme, v bikinách. „Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen,“ napísala rodáčka z Bratislavy k záberu, ktorý ju zachytáva v dvojdielnych ružových bikinách.

Reakcie na seba nenechali čakať, pričom najmä mužskí sledovatelia písali bývalej superstaristke, že sen žijú vďaka nej, alebo že už roky je ich snom práve ona.

Málokto, samozrejme, prehliadne, že Schindlerová disponuje ukážkovými ženskými krivkami a že sa udržiava vo skvelej forme. To vlastne potvrdila aj počas sobotňajšieho finále Miss Slovensko (o víťazke čítajte viac tu) , keď ju na pódiu obklopila skupina polonahých tanečníkov a príťažlivých tanečníc. Schindlerová ho absolvovala v nohaviciach z lakovanej koženky a tope nad pupok.

Singel Tanec, ktorý sa dočkal veľkého televízneho vystúpenia, nahrala Schindlerová pred pár mesiacmi. Za jeho podobou stojí ostrieľaný hudobný producent Martin „Maxo“ Šrámek.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Instagram #Martina Schindlerová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...