Stallone v zlej nálade, žeby hádka s manželkou? Takto párik pristihli paparazzovia

Príjemná večera, no nie práve s vydareným koncom? Ktohovie... zábery z kamier paparazzov, ktorí zachytili herca Sylvestra Stalloneho s manželkou Jennifer Flavinovou, však čosi nasvedčujú.

14.08.2021 00:00
LA Premiere of "The Suicide Squad" Foto: ,
Herec Sylvester Stallone.
debata (1)

Slávneho predstaviteľa akčných hrdinov Ramba a Rockyho objavili reportéri pred jednou z reštaurácií v západnom Hollywoode. Stallone postával na ulici a čakal zjavne na odvoz. Spoločnosť mu robila jeho polovička – bývalá modelka Jennifer Flavin.

Párik, ktorý je spolu viac ako štvrťstoročie, však pôsobil rozladene. Najmä v prípade Sylvestra zaujal jeho akoby nahnevaný výraz tváre. Jennifer si zjavne uvedomila, že na dvojicu číhajú paparazzovia a snažila sa tváriť neutrálne. Či išlo len o drobnú roztržku alebo možno nervozitu pre dlhé čakanie na taxík, však jasné nie je.

VIDEO
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Hollywoodsky herec a režisér, ktorý v júli oslávil už 75. narodeniny, si posledné obdobie užíva už „dôchodkový“ relax. Jeho hlas však môžu počuť diváci filmu Suicide Squad, ktorý mal svoju premiéru pred pár dňami v Hollywoode. Samozrejme, na nej čiperný sedemdesiatnik nechýbal.

Médiá (aj fanúšikovia) ho stále so záujmom sledujú. Momentálne sa však ešte väčšia pozornosť dostáva jeho dcéram, ktoré podedili po mame príťažlivé krivky aj krásu a často ich vídať na pláži v Miami.

Herečka Margot Robbie prišla na premiéru snímky...
Herečka Storm Reid na premiére filmu The...
+11Herec Joel Kinnaman a jeho partnerka Kelly Gale...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #paparazzi #Sylvester Stallone #Jennifer Flavin

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Všetko je len o pohodlí, ak budete chcieť cvičiť tak cvičiť budete.
Dodržiavajte pracovnú zmluvu, v opačnom...