Ona fakt asi nestarne! 63-ročná Sharon Stone v reštaurácii, takto vyzerá v civile

Len nedávno sa promenádovala po červenom koberci v Cannes a vyzerala naozaj očarujúco. Zdá sa však, že v prípade Sharon Stoneovej to nebola zásluha špičkových vizážistov. Aj v civile vyzerá táto 63-ročná dáma výborne.

15.08.2021 00:00
France Cannes 2021 Amfar Arrivals Foto: ,
Herečka Sharon Stone.
debata

Kamery paparazzov zachytili niekdajšiu hrdinku erotického hitu Základný inštinkt v reštaurácii v kalifornskom Brentwoode, kde sa stretla s kamarátkou. Objektív celý čas snímal Stoneovú, pričom herečka živo gestikulovala a niečo veľmi energicky opisovala.

Nechýbal úsmev, grimasy, zasnený pohľad, smiech – a pri tom všetkom bolo jasné, že Stone skrátka vyzerá výborne. Plavovláska mala na sebe jednoduchú košeľovú blúzku a vlasy mala upravené len veľmi nedbalo, no elegantne.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Filmová hviezda sa len nedávno razantne vyslovila za to, aby sa vo filmovej brandži dbalo na čo najväčšie možné (ideálne úplné) očkovanie členov štábu a hercov. Ona sama vraj nedávno dostala ponuku nakrúcať snímku v Atlante a dala si podmienku, že ju prijme až vtedy, ak bude celý štáb zaočkovaný. Vo videu, ktoré neskôr nahrala pre portál Deadline, uviedla, že za takýto postoj dostala niekoľko vyhrážok a tiež ju upozorňovali, že môže o prácu prísť.

Podobné informácie sa nedávno objavili aj ohľadom herca a režiséra Seana Penna. Ten vraj uviedol, že najnovší televízny projekt, v ktorom mal účinkovať s Juliou Robertsovou, tiež pozastavil s podmienkou, že ak má v ňom hrať, musí byť celý štáb zaočkovaný. Penn, ktorý pomáhal so svojou neziskovou charitatívnou organizáciou napríklad na Haiti a staral sa j o zdravotnícku pomoc, však zároveň ponúkol pomôcť s rýchlou vakcináciou členov televízneho štábu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #paparazzi #reštaurácia #stretnutie

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....