Kratučké šortky, šťastný úsmev: Zamilovaná Vondráčková je chodiaca spokojnosť

Je to len pár dní, čo oficiálne potvrdila, že má nový vzťah. Speváčka a herečka Lucie Vondráčková sa v ňom bezpochyby cíti výborne.

16.08.2021 00:00
627020032 Foto:
Speváčka Lucie Vondráčková na tradičnom festivale Country Radia COUNTRY FONTÁNA 2021.
debata

Iba pred pár dňami sa 41-ročná umelkyňa objavila ako hosť na vystúpení v rámci festivalu country hudby a nedalo sa prehliadnuť, že z nej srší spokojnosť a šťastie. Vondráčková vystúpila s úsmevom na pódium a strihla si niekoľko pesničiek.

Zaujala aj garderóbou – veľmi ležérnou, voľné tričko doplnili len miniatúrne džínsové šortky. Vondráčková si zjavne nerobila starosti s prehnanou úpravou, aj jej mejkap či vlasy boli úplne prirodzené. Napriek tomu sa však aj mnohí návštevníci akcie zhodli, že jej to veľmi pristane a vyzerá výborne.

Českú speváčku, ktorá niekoľko rokov žila prevažne v Kanade (dôvodom bolo jej manželstvo s hokejistom Tomášom Plekancom, ktorý tam mal angažmán), už niekoľko mesiacov sprevádza v živote nový partner. Je ním moderátor Petr Vojnar, ktorý je od Vondráčkovej starší o štyri roky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Vojnar (@petrvojnar)

Pre reláciu Showtime nedávno sám prezradil, že sa zoznámili pri nahrávaní Vondráčkovej nových pesničiek. „Náš spoločný známy začal nahrávať pesničky s Luckou u nás v štúdiu. Pohybujem sa tam a tým, že sme spolu trávili veľa času, došlo k nejakému vzájomnému súzneniu a sympatiám. Tam sa to nejako začalo,“ prezradil Vojnar.

Dvojicu vraj spája aj fakt, že obaja sú už rodimi a majú deti v podobnom veku, ktoré si navzájom rozumejú. Vondráčková má z manželstva s hokejistom Plekancom synov Matyáša a Adama, rozhlasový moderátor je otcom syna Sebastiana. Ako poznamenal Vojnar, aj ich deti dvojicu čiastočne spojili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #láska #vzhľad #spokojnosť #Petr Vojnar #Lucia Vondráčková

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...